Autoverhuur
Amsterdam RAI
Inklappen
Nederland // Amsterdam // Amsterdam RAI
Gegevens wijzigen

Auto huren Amsterdam RAI - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Europaboulevard 2
  1078 RV Amsterdam NL +31-206446004
 
Type station: Stad
GDS-code: AMSC06
Openingstijden
Ma. - Vr.08:00 - 18:00
Za.08:00 - 13:00
Zo.08:00 - 12:00
 
 24u inleveren

Sixt Amsterdam RAI is sinds begin februari 2017 gevestigd aan de Europaboulevard 2 in de RAI Amsterdam. Een auto huren doet u voordelig en gemakkelijk bij Sixt. Anne de Wolf is daar als Branch Manager werkzaam vanaf februari 2017. Zij leidt de vestiging en wordt daarin bijgestaan
door haar ervaren team van Rental Sales Agents en Service Agents. Het kantoor ligt op loopafstand van RAI Amsterdam Convention Centre en treinstation RAI waar Anne en haar team u van harte welkom heten!

Goedkoop en stijlvol: Auto huren in Amsterdam bij Rai

Amsterdam Rai is hŤt congres- en evenementencentrum van Nederland, 12 minuten rijden van Schiphol en Amsterdam centrum. Met een huurauto van Sixt bent u zo van autoverhuur Amsterdam bij Rai op weg naar de rest van Nederland. U heeft de keuze uit luxe personenauto's zoals een BMW of stationwagens, cabrio's, sportauto's en SUV's. Handig voor grotere gezelschappen zijn onze luxe busjes. U kunt 24 uur per dag uw auto ophalen bij autoverhuur Amsterdam bij Rai. Stijlvol kan heel goedkoop zijn. Een auto huren van goede kwaliteit en voor een lage prijs is bij ons geen probleem. Online reserveren gaat moeiteloos. Ook extra's zoals een bestuurder meer of een handig navigatiesysteem, boekt u probleemloos bij.

Onze service, uw visitekaartje; een auto huren in Amsterdam bij Rai

Een auto huren iscomfort voor u zelf en anderen. Stel: u ontmoet interessante klanten op de beurs. Met een van de luxe busjes of auto's neemt u ze zo mee voor een kleine rondleiding in uw bedrijf. 's Avonds trakteert u op een concert in de Heineken Music Hall of een spannende voetbalwedstrijd in de Arena. Als extra service zet u uw nieuwe klantenrelatie nog even af bij Schiphol. Met de kwaliteit van onze auto's zijn wij graag uw visitekaartje. Want een auto huren bij Sixt Amsterdam bij Rai biedt u een extra service!

Auto huren Amsterdam bij RAI

 • Autoverhuur vanaf 21 jaar
 • Auto huren op lange termijn*
 • Personen ongevallendekking**
 • Annuleren en omboeken zonder kosten
 • Volledige schadedekking incl. diefstal
 • Navigatiesysteem bijboeken mogelijk*

*Extra kosten kunnen verbonden zijn. Selecteer de opties die u wilt bijboeken gedurende de stappen van uw reservering. U kunt de gedetailleerde uitleg van onze dienstverlening terugvinden in onze Huurinformatie sectie.

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Vr.08:00 - 18:00
Za.08:00 - 13:00
Zo.08:00 - 12:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Amsterdam RAI AMSC06 Europaboulevard 2 1078 RV Amsterdam 52.339681, 4.890316 +31-206446004

Sixt verhuurstation Amsterdam RAI AMSC06

Europaboulevard 2
1078 RV Amsterdam
 
Telefoon +31-206446004

Routebeschrijving - zo vindt u ons

Per auto (vanuit Amersfoort, Utrecht, Den Haag):

Direct bij het naderen van Amsterdam via de autosnelweg A1 (Amersfoort/ Amsterdam), A2 (Utrecht/Amsterdam) of A4 (Den Haag/ Amsterdam) is op de ringweg de RAI aangegeven op de borden. RAI Amsterdam ligt direct aan de ringweg (afslag 9). Vanaf de afslag is de route naar de parkeergarage RAI 1 - 6 aangegeven. Wij hebben geen mogelijkheid tot (gratis) parkeren van eigen vervoer op het Sixt parkeerterrein.


Hoe bereikt men de vestiging:

Adres ophalen huurauto: Europaplein 8, 1078 GZ Amsterdam (de Sixt vestiging is gelegen aan de voorkant van de RAI/ tegen de RAI aan).


Per trein:

De RAI heeft een 'eigen' station, Amsterdam RAI. Dit station ligt op een steenworp afstand van het RAI-complex en onze Sixt vestiging. Volg de borden RAI Amsterdam als u het station uitkomt.


Per tram, metro en bus:

Tram 4 rijdt tussen de RAI (halte Europaplein), het centrum van Amsterdam en Amsterdam Centraal. Vanaf station Amstel kunt de Sixt vestiging bereiken met metro 51 en bus 65. Metro 51 heeft tevens verbinding met Amsterdam Centraal. Metro 50 onderhoudt een regelmatige dienst tussen Amsterdam Sloterdijk en Gein en stopt bij station Amsterdam RAI.


Aanwijzing om de auto in te leveren:


Plattegrond downloaden

Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk.

Dit is tegen meerprijs mogelijk. Deze service is op verzoek te boeken. Hiervoor dient u bij het reserveren uw adres, credit card gegevens, e-mail adres en mobiele telefoonnummer door te geven.

Teruggave na sluitingstijd van de vestiging is mogelijk.

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's
 • Busje
 • Voertuigkeuze per iPhone bij het ophalen
 • 24u inleveren

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice