Almelo

Auto huren Almelo – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Almelo omgeving met SIXT autoverhuur zorgt voor een veilig en ontspannen gevoel op de weg. Geef uw wensen aan, en wij staan voor u klaar. SIXT autoverhuur, opgericht in Duitsland, is actief over de hele wereld. Wij hebben vestigingen in heel Nederland waar u gebruik kunt maken van onze autoverhuur. Zo is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Bij ons kunt u goedkoop een auto huren in Almelo omgeving. U heeft de keuze uit verschillende modellen. Wij verhuren onder andere merken als BMW en Audi. In onze vestiging in de buurt van Almelo bieden wij de voertuigcategorieën auto's, stationwagens en busjes aan. Deze zijn niet ouder dan 5 maanden. Wij kunnen geen specifieke auto garanderen, alleen een voertuigcategorie. Met elk model auto van SIXT voelt u zich op de weg de koning te rijk.

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur in Almelo

Wanneer u een huurauto in Almelo regelt bij Sixt profiteert u direct. Wij zijn erg flexibel en helpen u graag. Mocht er bij het auto huren iets tussenkomen, dan kunt u altijd kosteloos annuleren en omboeken. Eenmaal op de weg in Europa kunt u genieten van gratis bluetooth en voorkeurkeuze voor diesel zonder kosten. Almelo is een ideale stad voor automobilisten. Het heeft maar liefst acht parkeergarages, tegen een tarief van 1,50 euro per uur. Zo kunt u de auto altijd wel ergens kwijt. In het centrum kunt u 1 tot maximaal 4 uur betaald en beperkt parkeren. Langer parkeren is mogelijk op diverse parkeerterreinen rondom het centrum, waar u een vast tarief betaald van 3,20. Ook de P+R parking op station Almelo heeft veel parkeerplekken. Vanaf het station loopt u in slechts 5 minuten naar het centrum.

Bekijk meer Bekijk minder
Ontdek Almelo met de auto

Ontdek Almelo met de auto

Almelo is een stad in Overijssel met een rijke historie. Het bestaat al sinds de 11e eeuw, en dat is te zien aan de oude wijkjes met kleine huisjes van baksteen en smalle straatjes. Woonwijk 'de Riet' is daar een goed voorbeeld van, waar u met de auto doorheen kunt rijden. Een auto geeft veel voordelen in Almelo. U bent veel sneller op de plek waar u wilt zijn, en hoeft minder te lopen. Een bezoekje aan de bijzondere woonwijk 'De Riet' is dus zo gemaakt. Zo ontdekt u de mooiste plekjes van Almelo. Een andere fraaie plek is het stadsmuseum. Hier kunt u interessante tentoonstellingen bekijken over de lange geschiedenis van Almelo. Na alle indrukken kunt u plaats nemen op een van de vele gezellige terrasjes in het centrum van de stad, en proosten op een geslaagd dagje in deze stad in Overijssel.

Rij langs de mooiste plekjes van Twente

Rij langs de mooiste plekjes van Twente

Twente staat bekend als de 'tuin van Nederland'. Een huurauto is ideaal om de groene omgeving van Almelo te verkennen. Trek er bijvoorbeeld op uit naar Delden, op ongeveer 20 minuten rijden van Almelo. Hier vindt u de kasteeltuinen van Twickel, dat bekend staat om haar ommuurde kweektuinen. Met de auto bent u er dus in een mum van tijd. U kunt de auto kwijt op een centraal parkeerterrein, waar een vast tarief geldt van 1 euro. Wanneer u iets koopt in de landgoedwinkel voor 5 euro krijgt u een gratis uitrijmunt. Het prachtige landgoed van 4000 hectare bestaat uit akkers, weilanden, eeuwenoude eiken en vennen. Met de auto ervaart u Twente op zijn best.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties