Alkmaar

Alkmaar auto huren

Wil jij een auto huren in Alkmaar? Dan ben je bij SIXT aan het juiste adres! Huur een auto in Alkmaar en kies uit het ruime assortiment aan voertuigen. Neem bijvoorbeeld een van onze compacte auto’s, om makkelijk en snel de stad in en uit te rijden. Of kies een van onze Luxe SUV’s, zo kan jij vol vertrouwen het prachtige duingebied ontdekken! Voor jouw dagje Alkmaar en omgeving heb jij het juiste transportmiddel binnen handbereik. De locaties van SIXT liggen altijd op strategische punten in de stad. Zo ben je op nog geen 50 kilometer van de luchthaven Schiphol én dichtbij alle bezienswaardigheden.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Alkmaar

Een auto huren in Alkmaar doe je snel en gemakkelijk bij SIXT. Je kunt dit op locatie doen, via de app of website. Kies uit onze verschillende voertuigen. Zoals een luxe cabrio, een bestelbusje, een Economy of Compact model of ga all out met een van onze high-class luxe- of sportmodellen. De huurperiodes zijn easy aan te passen, vanaf eendagshuur tot aan langetermijn verhuur. Boek ook eenvoudig een kinderstoeltje, een navigatiesysteem of een extra bestuurder erbij. Geen verrassingen achteraf, want bij SIXT kies je voor een vaste, lage prijs!
 

Wat te doen in Alkmaar?

Alkmaar lijkt regelrecht van een schilderij te zijn gesprongen. De absolute hotspots in de stad zijn de prachtige grachten, rijk versierde gevels en mooie huizen. Alkmaar is makkelijk met de auto te bereiken. Geniet daarnaast ook van de prachtige omgeving door een tour te maken richting de stranden van Castricum, Egmond of Bergen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties