Auto huren vanaf Mexico Luchthaven T1

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Mexico Luchthaven T1

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Mexico-Stad Luchthavn T1, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Routebeschrijving naar vestiging Mexico Luchthaven T1

Adres

AV. Capitan Carlos Leon, AICM, 15620 Mexico City, Mexico
Meer informatie

Openingstijden

Ma - Zo
00:00 - 00:00
Officiële feestdagen
00:00 - 00:00

Onze diensten vanaf Mexico Luchthaven T1

Goedkoop een auto huren in Mexico Stad

Goedkoop een auto huren in Mexico Stad

Bij Sixt autoverhuur kunt u goedkoop een auto huren op Mexico Luchthaven T1 International. U krijgt bij ons lokale verhuurkantoor op deze luchthaven een scherp geprijsde en betrouwbare auto. We hebben een ruime keuze uit drie- en vijfdeurs huurauto's en stationwagens, die standaard van airconditioning zijn voorzien. Het is natuurlijk mogelijk om te kiezen voor extra's, zoals navigatie of een kinderzitje. We bieden ook auto's in exclusieve uitvoeringen aan, zoals sportauto's, cabrio's en SUV's. En heeft u extra veel ruimte nodig, dan kunt u op dit vliegveld ook een personenbus voor zeven of zelfs vijftien personen huren.
Auto huren Mexico Luchthaven T1 International (MEX)

Auto huren Mexico Luchthaven T1 International (MEX)

De internationale luchthaven van Mexico Stad heet officieel Aeropuerto Internacional Benito Juárez. Het vliegveld bevindt zich midden in de enorme metropool van Mexico-City en ligt net als de rest van de stad op ruim twee kilometer hoogte. U vindt onze lokale autoverhuur bij uitgang 3 van Terminal 1, waar de internationale vluchten aankomen en vertrekken. We raden u aan om van tevoren te reserveren als u van plan bent om een auto te huren op Mexico Luchthaven T1 International. Daarmee voorkomt u dat bij aankomst de autotype van uw voorkeur niet aanwezig is, of dat u langer dan noodzakelijk op het vliegveld moet wachten op uw huurauto. Reserveren bij Sixt is heel eenvoudig, want dat doet u gewoon vanuit Nederland via onze telefonische hotline, onze app voor uw smartphone of onze website.
Welkom in de metropool Mexico City

Welkom in de metropool Mexico City

Aangezien de hoofdstad van Mexico één van de grootste steden van de wereld is, is het zinvol om in deze stad een auto te huren. Zowel in als buiten de stad zijn er veel interessante bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld het enorme centrale plein (Zocalo of Plaza de la Constitución) van Mexico Stad, dat vroeger het ceremoniële centrum was van de grote Aztekenstad Tenochtitlan. Tegenwoordig vindt u aan dit plein de enorme kathedraal en diverse musea. Bent u geïnteresseerd in de oudere culturen van Mexico, dan mag een bezoek aan de op 50 kilometer afstand van Mexico Stad gelegen piramides van Teotihuacán zeker niet ontbreken.
Enrique Arguelles
( Station Manager )
Show more

Handige weetjes voor huren vanaf Mexico Luchthaven T1

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren vanaf Mexico Luchthaven T1?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Mexico Luchthaven T1 dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Mexico Luchthaven T1.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren vanaf Mexico Luchthaven T1?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren vanaf Mexico Luchthaven T1

Kan ik een auto voor lange termijn huren vanaf Mexico Luchthaven T1?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur vanaf Mexico Luchthaven T1 kopen?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Ontdek onze dichtsbijzijnde locaties van Mexico Luchthaven T1

Meer weergeven

Site Navigation