Mexico City

Auto huren Mexico City – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Mexico-City met Sixt autoverhuur

Een wereldstad als Mexico-city verkent u het beste met een huurauto. Zo bespaart u tijd en geld en haalt u het maximale uit uw bezoek aan deze bruisende stad! We heten u dan ook graag welkom bij onze verhuurstations Mexico Luchthaven T1 Internat. MEX en het verhuurstation Mexico Luchthaven T2 Nationale MEXC02. U kunt uw sleutels ten alle tijden ophalen en inleveren, zodat u zelf het moment kunt kiezen wanneer u het het beste uitkomt. U vindt bij ons de scherpste prijzen en de beste deals. Onze autoverhuur in Mexico-City maakt het allemaal mogelijk.

Bekijk meer Bekijk minder
Een auto huren in Mexico-City voor maximum plezier

Een auto huren in Mexico-City voor maximum plezier

Met zo veel te zien en te doen, doet u er verstandig aan om een een auto te huren waarmee u rechtstreeks naar de Basilica de Guadalupe kunt rijden, dat het belangrijkste heiligdom van Mexico is. Vanuit daar rijdt u door naar twee mooie parken Alameda en Bosque de Chapultepec. Naast het al het groen van de planten en bomen, vindt u hier ook diverse musea. Het meest fascinerende museum echter, is het Museo Nacional de Antropoliga, wat alleen al van de buitenkant een bewonderenswaardig kunstwerk is. Mexico-City herbergt op deze manier vele schatten die allemaal zeker de moeite waard zijn. Dankzij onze autoverhuur in Mexico-City, kunt u ze allemaal één voor één op uw gemak ontdekken.

Eenvoudig en snel een auto huren

Eenvoudig en snel een auto huren

Met vestigingen wereldwijd, staan wij altijd en overal voor u klaar. We helpen u graag op weg, ook wanneer u vragen heeft of advies wilt. Onze auto's brengen u overal naartoe. Ze zijn maximaal zes maanden oud zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit en u zich veilig kunt verplaatsen. Boeken doet u in een handomdraai nog voor uw reis begint via onze website, mobiele app, telefonisch of persoonlijk. We doen aan prijsvergelijking voor goedkope prijzen, omdat een reis nou eenmaal al duur genoeg is. Zo houdt u genoeg geld over om andere leuke dingen op uw reis te ondernemen. Met onze goedkope autoverhuur zit u sowieso goed!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties