Auto huren in Mexico City

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Mexico City

*De prijzen zijn berekend op 26.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Mexico-Stad Luchthavn T1, beginnend op 02.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Mexico City

Een auto huren in Mexico-City met Sixt autoverhuur

Een auto huren in Mexico-City met Sixt autoverhuur

Een wereldstad als Mexico-city verkent u het beste met een huurauto. Zo bespaart u tijd en geld en haalt u het maximale uit uw bezoek aan deze bruisende stad! We heten u dan ook graag welkom bij onze verhuurstations Mexico Luchthaven T1 Internat. MEX en het verhuurstation Mexico Luchthaven T2 Nationale MEXC02. U kunt uw sleutels ten alle tijden ophalen en inleveren, zodat u zelf het moment kunt kiezen wanneer u het het beste uitkomt. U vindt bij ons de scherpste prijzen en de beste deals. Onze autoverhuur in Mexico-City maakt het allemaal mogelijk.
Een auto huren in Mexico-City voor maximum plezier

Een auto huren in Mexico-City voor maximum plezier

Met zo veel te zien en te doen, doet u er verstandig aan om een een auto te huren waarmee u rechtstreeks naar de Basilica de Guadalupe kunt rijden, dat het belangrijkste heiligdom van Mexico is. Vanuit daar rijdt u door naar twee mooie parken Alameda en Bosque de Chapultepec. Naast het al het groen van de planten en bomen, vindt u hier ook diverse musea. Het meest fascinerende museum echter, is het Museo Nacional de Antropoliga, wat alleen al van de buitenkant een bewonderenswaardig kunstwerk is. Mexico-City herbergt op deze manier vele schatten die allemaal zeker de moeite waard zijn. Dankzij onze autoverhuur in Mexico-City, kunt u ze allemaal één voor één op uw gemak ontdekken.
Eenvoudig en snel een auto huren

Eenvoudig en snel een auto huren

Met vestigingen wereldwijd, staan wij altijd en overal voor u klaar. We helpen u graag op weg, ook wanneer u vragen heeft of advies wilt. Onze auto's brengen u overal naartoe. Ze zijn maximaal zes maanden oud zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit en u zich veilig kunt verplaatsen. Boeken doet u in een handomdraai nog voor uw reis begint via onze website, mobiele app, telefonisch of persoonlijk. We doen aan prijsvergelijking voor goedkope prijzen, omdat een reis nou eenmaal al duur genoeg is. Zo houdt u genoeg geld over om andere leuke dingen op uw reis te ondernemen. Met onze goedkope autoverhuur zit u sowieso goed!
Show more

Handige weetjes voor huren in Mexico City

Autoverhuur onder 25 jaar in Mexico-Stad:

De minimum leeftijd in Mexico om een auto te huren is 21 jaar en je moet voor minimaal 2 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

One-way huur in Mexico-Stad:

One-way huur in Mexico is onder bepaalde voorwaarden en afhankelijk van het tarief toegestaan op aanvraag. Internationale one-way huur is niet toegestaan.

Benodigde documenten:

De huurder en bestuurder dienen een geldig rijbewijs in hun bezit te hebben. Bovendien moet je een identiteitskaart of paspoort overleggen in de vestiging.

Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Mexico City

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Mexico City?
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Mexico City?
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Mexico City?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Mexico City?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Mexico City?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Mexico City

Meer weergeven