Guadalajara Luchthaven

Guadalajara Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Carr.Guadalajara ChapalaKm17.5, 45659 Guadalajara

GDS-Code: GDL

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Guadalajara Luchthaven

Goedkoop een auto huren bij Guadalajara Luchthaven

Met Sixt kunt u inmiddels op duizenden locaties overal ter wereld een auto huren. Ook op het vliegveld van Guadalajara staan wij voor u klaar met onze premium huurauto's. U kunt hier auto's, stationwagens en SUV's huren. Ook kunnen wij u hier verder helpen met eventuele aanvullende wensen. Verkiest u bijvoorbeeld een specifiek type voertuig, zoals een luxe auto, een automaat of een diesel? Of heeft u bepaalde extra's nodig, zoals een babyzitje of navigatie? Bij onze autoverhuur op Guadalajara luchthaven maken we het graag voor u mogelijk!

Bekijk meer Bekijk minder
Sixt autoverhuur op het vliegveld van Guadalajara

Sixt autoverhuur op het vliegveld van Guadalajara

Een auto huren op Guadalajara luchthaven is eenvoudig geregeld bij Sixt. U kunt bij ons telefonisch terecht, maar het gemakkelijkste is online reserveren. Dat is snel en bovendien goedkoop, want we kunnen u daar onze lage internettarieven aanbieden. Gebruik hiervoor deze website, of reserveer via onze app. U kunt uw auto daarna ophalen bij onze autoverhuur vlak buiten de beide terminals van Guadalajara luchthaven. Vanaf daar rijdt u direct een belangrijke snelweg op, die recht naar het stadshart leidt. U bent daarmee in ongeveer veertig minuten bij de prachtige centrale kathedraal.

Guadalajara ontdekken per auto

Guadalajara ontdekken per auto

Guadalajara is een bijzondere stad. Met bijna vijf miljoen inwoners in het stedelijke gebied is deze snelgroeiende regio na Mexico-Stad de grootste agglomeratie van Mexico, maar de stad heeft haar unieke provinciale karakter behouden. Evengoed is het een grote plaats, die ook per auto nog behoorlijke afstanden kent. Het echte centrum bevindt zich rondom de kathedraal, met veel restaurants en hotels en bijvoorbeeld ook het wereldberoemde oude ziekenhuis, Hospicio Cabañas. Maar veel bezienswaardigheden zijn verspreid in de buitenwijken. Niet te missen is de fraaie Zoologico, de dierentuin, en het prachtige aangrenzende natuurgebied met de indrukwekkende rotskloof Barranca de Oblatos. Dat is echter wel minimaal een halfuur rijden. Een auto huren is dus noodzakelijk als u het maximale uit uw verblijf wilt halen!

Alejandro Zataray
( Station Manager )