Auto huren in Guadalajara

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Guadalajara

*De prijzen zijn berekend op 26.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Guadalajara Luchthaven, beginnend op 02.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Guadalajara

Een auto huren in Guadalajara, Mexico

Een auto huren in Guadalajara, Mexico

Bij de autoverhuur van Sixt kunt u altijd een auto naar uw wensen huren, in binnen- en buitenland. Op meer dan vierduizend locaties wereldwijd staan wij graag voor u klaar met een maatwerk service. Zo kiest u zelf de huurauto die u wilt, de periode, de locatie van halen en brengen, en natuurlijk de eventuele overige zaken die u bij wilt huren, als een kinderstoeltje of een navigatiesysteem. Wij regelen de verhuur zoals u het graag ziet, tegen een scherpe prijs. Een prijsvergelijking voor goedkope prijzen laat u zien dat u bij ons gegarandeerd voordelig uit bent.
Kom naar onze autoverhuur in Guadalajara

Kom naar onze autoverhuur in Guadalajara

Reist u naar de Guadalajara, de hoofdstad van de staat Jalisco in Mexico? Dan kunnen wij zeker iets voor u betekenen. Wij hebben meerdere locaties van onze verhuur in deze stad, waaronder bij de luchthaven en bij de Holiday Inn Express Expo. U kunt bij deze autoverhuur in Guadalajara terecht voor de meest uiteenlopende merken en modellen auto's, van gezinsauto's tot sportwagens en zakenauto's, en van een compacte Volkswagen tot een ruime Audi of BMW. Uiteraard kunt u het assortiment van onze goedkope autoverhuur eenvoudig online bekijken. U kunt ook online reserveren, al ruim voor uw vertrek uit Nederland. Tevens kunt u reserveren via de app, ons callcenter of via de reisorganisatie.
Altijd maximaal voordeel bij onze autoverhuur in Guadalajara

Altijd maximaal voordeel bij onze autoverhuur in Guadalajara

Een auto huren in Guadalajara levert u aantrekkelijke voordelen op. Zo huurt u bij ons altijd nieuwe auto's, niet ouder dan zes maanden, en kunt u vertrouwen op een uitstekende huurovereenkomst, inclusief een all-risk verzekering. Een auto huren kan direct al vanuit het vliegtuig, voor de gehele duur van uw verblijf, maar u kunt natuurlijk ook een auto huren voor slechts een dag of twee dagen. Bij ons huurt u altijd zoals u het wilt, tegen aantrekkelijke prijzen en in combinatie met een zeer vriendelijke service. Met meer dan honderd jaar ervaring achter de rug zijn wij altijd in staat onze dienstverlening naar uw wensen aan te passen.
Show more

Handige weetjes voor huren in Guadalajara

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Guadalajara?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Guadalajara dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Guadalajara.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Guadalajara?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Guadalajara. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Guadalajara

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Guadalajara?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Guadalajara?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Guadalajara?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Guadalajara

Meer weergeven