Cancun Luchthaven

Cancun Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Carretera Federal 307 Km 17, 77560 Cancun

GDS-Code: CUN

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

07:00 - 23:00

Vakanties:

07:00 - 23:00

Extra informatie

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Cancun Luchthaven

Cancun Luchthaven

Komt u er voor zaken of voor een welverdiende vakantie? Wilt u goedkoop een auto huren bij Cancun Luchthaven ? Wees dan van harte welkom bij Sixt! Onze vestiging op Cancun Luchthaven biedt u de keuze uit een aantal categorieën. Een sportauto of cabrio? Een zakelijke auto of een SUV? Wij hebben ze en u kunt ook extra opties aanvragen, zoals een automaat, een diesel of navigatie. Regelt u het gerust vanuit huis via onze website of met onze gratis app voor elk mobiel apparaat. U mag ook op Cancun Luchthaven ter plekke beslissen. Wij zorgen voor een comfortabele auto.

Bekijk meer Bekijk minder
De voordelen van Sixt autoverhuur

De voordelen van Sixt autoverhuur

Veiligheid en comfort staan bij ons voorop. Daarom levert Sixt autoverhuur u een auto van slechts een paar maanden oud. U kiest de categorie en de opties en wij maken uw auto op Cancun Luchthaven gebruiksklaar. De luchthaven, in passagiersaantallen de tweede van Mexico, ligt ongeveer 14 km ten zuiden van de grote stad Cancun, op het schiereiland Yucatán. In deze stad en al helemaal in het omliggende gebied zult u uw ogen uitkijken. Een auto huren op Cancun Luchthaven zorgt ervoor dat u dit bijzonder interessante gebied in uw eigen tempo kunt verkennen.

Cancun en omgeving verkennen met een huurauto

Cancun en omgeving verkennen met een huurauto

Komt u voor de uitgestrekte stranden? Dan wordt u op uw wenken bediend. Uitgebreid winkelen kunt u in Kukulcán Plaza. Wilt u kennis maken met de plaatselijke kunst? Dan is een bezoek aan Museo de Arte Popular Mexicano een must. Door autoverhuur van Sixt kunt u ook de grootste wonderen van dit gebied zien: de oude Maya-ruïnes van Chichen-Itza. Wist u dat de asteroïde die een eind maakte aan de dinosauriërs hier in de buurt is neergestort? De sporen zijn nog zichtbaar. Geniet van de natuur op het eiland Isla Mujeres, in Natuurpark Garrafón. Bij ons een auto huren is een uitstekend idee als u zoveel mogelijk wilt zien wanneer het u uitkomt.

Julio Celis
( Station Manager )