Auto huren in Cancun

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Cancun

*De prijzen zijn berekend op 26.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Cancun Luchthaven, beginnend op 02.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Cancun

Een auto huren in het paradijselijke Cancun!

Een auto huren in het paradijselijke Cancun!

Ook in Mexico kunt u terecht voor het huren van een auto van Sixt! Bent u één van de gelukkigen die naar deze mooie plaats afreist? Dan wilt u toch zeker dat alles tip top geregeld is, inclusief uw vervoer? Bij ons kunt u voordelig en snel een auto huren! Wij staan voor u klaar op de Cancun luchthaven, onze service locatie aan de Carretera Federal is iedere dag geopend van 07:00 uur tot 23:00 uur. Onze deskundige medewerkers zijn u graag van dienst. Bellen mag natuurlijk ook op telefoonnummer +52 9988862432.
Auto huren Cancun, een makkelijke en goedkope autoverhuur service

Auto huren Cancun, een makkelijke en goedkope autoverhuur service

Een prijsvergelijking voor goedkope prijzen zal het u gelijk vertellen, wij zijn écht de goedkoopste op het gebied van autoverhuur. Onze service aan u staat bij ons hoog in het vaandel en wij doen ons uiterste best om aan al uw wensen te voldoen. U kiest bij ons uw favoriete model huurauto, een auto die nooit ouder is dan zes maanden. Daarnaast kunt u eventueel extra's zoals een kinderzitje of een navigatiesysteem bij boeken. Een reservering plaatsen voor autoverhuur Cancun is in een handomdraai geregeld. U kunt namelijk telefonisch, via de website, middels de iPhone & BlackBerry app of via het reisbureau reserveren. Alles wordt netjes vastgelegd in de huurovereenkomst, er zijn geen addertjes onder het gras. Autoverhuur Cancun is een betrouwbare service waar u van op aan kunt!
Verken de stad en omgeving met auto huren Cancun!

Verken de stad en omgeving met auto huren Cancun!

Weet u al wat u in Cancun gaat doen? Heerlijk naar het strand of een dagje winkelen of wellicht één van de vele uitgaansgelegenheden bezoeken? Het maakt niet uit, met auto huren Cancun kunt u gaan en staan waar u wilt en volop genieten van uw trip! Maak ook gebruik van de autoverhuur Cancun service en plaats nu uw reservering!
Show more

Handige weetjes voor huren in Cancun

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Cancun?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Cancun dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Cancun.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Cancun?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Cancun. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Cancun

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Cancun?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Cancun?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Cancun?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Cancun

Meer weergeven