Autoverhuur
Malta
Inklappen
Malta
Gegevens wijzigen

Auto huren in Malta - huurauto online boeken

Eenvoudig een auto huren in Malta

Een auto huren in Malta is bij Sixt een fluitje van een cent. We beschikken in dit kleine mediterrane land namelijk over maar liefst drie verschillende vestigingen. Zo staan we op het eiland Malta zelf vanzelfsprekend op het vliegveld voor u klaar, maar kunt u ons ook vinden bij het Cavalieri Hotel in St. Julians. Dit is een aangename kuststad meteen ten noordwesten van Valletta. Gaat uw reis naar het kleinere eiland Gonzo, dan zullen we u opwachten bij het Kempinski Hotel iets buiten Rabat. Bij elke vestiging hebben we een ruim aanbod van recente en goed onderhouden huurauto's voor u beschikbaar. Reserveren kan ter plaatse of telefonisch, maar u bespaart natuurlijk nog meer moeite door simpelweg via onze website te boeken.

Malta Country

Een auto huren: vrijheid en gemak

Als u in het achterhoofd houdt dat in Malta aan de linkerkant van de weg wordt gereden, zult u tijdens uw reis weinig problemen ondervinden. Hoewel de bochtige wegen die zich door het ruige terrein slingeren eens bekend stonden om de vele wegpiraten, weten de meeste weggebruikers zich vandaag de dag namelijk prima te beheersen. U kunt dus moeiteloos en in alle rust het zonovergoten Malta verkennen. Vergeet echter niet onderweg zo af en toe bij een restaurantje te stoppen, om kennis te maken met de overheerlijke keuken van Malta!

Malta Country

Een auto huren om de bezienswaardigheden van Malta te zien

De geschiedenis van Malta gaat tot duizenden jaren terug in de tijd en Sixt autoverhuur biedt u de mogelijkheid de vele over het eiland verspreid staande bezienswaardigheden te bezoeken. Erg beroemd zijn bijvoorbeeld de Romeinse ruÔnes, terwijl de nog veel oudere, megalithische tempels van Ggantija zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst vermeld staan. Ook uit de periodes van Arabische, Normandische en Engelse overheersing van Malta zult u talrijke overblijfselen aantreffen, terwijl het natuurschoon eveneens erg indrukwekkend is. Met zoveel te zien en te doen op Malta, zal een huurauto dus zonder meer van pas komen!

Malta Country

 

Regio's met Sixt locaties

 

Auto huren op de luchthavens

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice