Malta Airport Luqa

Malta Airport Luqa AUTOVERHUUR

adres

Ring Road Park East Lvl 1, LQA 4000 Luqa

GDS-Code: MLA

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 20:00

Vakanties:

08:00 - 20:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Malta Airport Luqa

Malta Luqa Airport auto huren

Wanneer je land op het Malta International Airport aankomt en je je comfortabel wilt verplaatsten doe je er goed aan om een comfortabele auto te huren via SIXT. Dit doe je gemakkelijk van tevoren via de site of app of ter plekke aan de balie waar je met een glimlach te woord wordt gestaan. Er wordt altijd met je meegedacht voor service op maat. Kies uit de ruime vloot met luxe auto’s van topmerken, verplaats je bijvoorbeeld over het eiland in een Stationwagen, SUV of Sedan. En als je extra opties wilt toevoegen kan je gaan voor een extra kinderzitje, bestuurder of uitgebreid navigatiesysteem.

Wat maakt vestiging MIA zo speciaal?

SIXT’s Locatie MIA

Wanneer je na aankomst op MIA een auto wilt huren sta je sneller dan je denkt aan de SIXT-balie. Deze is namelijk gunstig gelegen na de bagageband aan de linkerzijde. Als je vooraf hebt gereserveerd loop je zo weg met de sleutels van je huurauto in handen. Deze vind je vervolgens op de parking waarvandaan je wegrijdt en binnen slechts 10 minuten in het centrum van Malta bent. Het afhalen van de auto gaat net zo makkelijk als het inleveren ervan. Dit doe je namelijk op dezelfde locatie als waar je de auto opgehaald hebt. Na een korte check stap je zo weer het vliegtuig in naar huis.

Ontdek Malta met je huurauto

Op het eiland Malta ben je omringd door de blauwe wateren van de Middellandse Zee en ben je op de juiste plek voor een welverdiende vakantie. Bezien bijvoorbeeld Mdina, ook wel bekend als ‘The Silent City’. Hier lijkt het net alsof je de Middeleeuwen binnenstapt. Bij Fontanella eet je hier heerlijke taart met een geweldig uitzicht. Rij naar het strand genaamd Golden Bay om te genieten van de zon. Bezien bijvoorbeeld La Valeta en bezoek Grand Master's Palace. Vanaf Malta International Airport een auto huren is dus een must om het eiland mee te verkennen.