Skopje

Auto huren Skopje – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

SIXT autoverhuur biedt u meer dan voldoende keuze in huurauto's. Boekt u uw auto online voordat u naar Skopje vertrekt en wij garanderen u dat hij voor u gereed staat als u aankomt.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop een auto huren in Skopje bij Sixt

Voor een comfortabel verblijf in Skopje met voldoende gelegenheden om zowel de stad als het omringende gebied te verkennen, is een huurauto in Skopje een goed begin. Bij Sixt autoverhuur heeft u de keuze uit goed onderhouden auto's van minder dan een half jaar oud. Wij garanderen u een auto in de voertuigcategorie van uw voorkeur, voor een scherpe prijs en met een aantal extra opties. U zult waarschijnlijk aankomen op Skopje luchthaven (SKP), vernoemd naar Alexander de Grote. Deze ligt ongeveer 10 km van het stadscentrum, dat via de A4 gemakkelijk te bereiken is. U kunt uw auto zowel op het vliegveld als bij een van onze vestigingen in de stad ophalen. Als u teruggaat, geven wij u de mogelijkheid om uw auto bij een andere vestiging in te leveren dan waar u het heeft opgehaald.

Bekijk meer Bekijk minder
Veel voordelen met autoverhuur in Skopje

Veel voordelen met autoverhuur in Skopje

Een auto huren in Skopje is een goed idee als u zoveel mogelijk wilt profiteren van de vrijheid die autoverhuur u biedt. U bepaalt zelf wat u gaat doen, op de tijden die het beste in uw reisschema passen. Skopje en Macedonië kennen een lange en bewogen geschiedenis en veel hiervan kunt u zien als u de omgeving op u in laat werken. Bezoekt u zeker de St. Spas kerk waarvan de helft ondergronds gebouwd is en de Ottomaanse brug uit de 15e eeuw. Macedonië is onlosmakelijk verbonden met Alexander de Grote. Voor een blik in het verleden rijdt u naar de oevers van de Vardar, waar u het Macedonisch Museum vindt. Genieten van kleine bazaars en restaurantjes doet u het beste aan de linkeroever van de Vardar.

Ontdek Skopje en Macedonië vanuit het comfort van uw auto

Ontdek Skopje en Macedonië vanuit het comfort van uw auto

Door een auto te huren bezoekt u ook eenvoudig de omgeving van Skopje, waar meer dan voldoende te beleven is. Rijdt u naar het meer van Ohrid en bezoekt u het historische centrum dat op de erfgoedlijst van UNESCO staat. Rijdt u daarna door naar de Bay of Bones om de paalwoningen uit de 12e eeuw voor Christus te zien. Nationaal Park Pelister is een aanrader als u van natuurschoon houdt, net zoals de watervallen van Vevchani.

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties