Macedonië

Auto huren in Macedonië - huurauto online boeken

U wilt een auto huren in Macedonia? Dan staat SIXT voor u klaar met een zeer complete en vriendelijke service tegen een mooie prijs. Regelmatig kunt u bij ons gebruik maken van scherpe aanbiedingen, ook als u gebruik wilt maken van onze autoverhuur in Macedonia. In dit land kunt u terecht bij vier vestigingen, in de plaatsen Ohrid en Skopje. U kunt op deze locaties terecht voor verschillende soorten huurauto's. Wilt u een mooie gezinsauto? Dan zetten wij graag een Volkswagen Passat of een Opel Astra voor u klaar. Gaat de voorkeur uit naar een sterke en krachtige auto? Dan kunnen wij de Suzuki Grand Vitara of de Chevrolet Captiva aanraden. Toch liever klein en sportief? Dan bieden wij u een Volkswagen Polo of bijvoorbeeld een Peugeot 207 aan. Dit zijn slechts nog mogelijkheden. Het totale aanbod in Macedonia is dan ook zeer divers.

macedonia side

Een auto huren om langs de schoonheden van Macedonia te rijden

Een auto huren tijdens uw verblijf in Macedonia is natuurlijk zeer plezierig. Met de auto kunt u helemaal uw eigen gang gaan en bepaalt u zelf waar en wanneer u ergens naartoe wilt. Aan bezienswaardigheden heeft u meer dan voldoende keuze in Macedonia. Rijd bijvoorbeeld eens naar de Stenen Brug van Skopje, welke al in de vijftiende eeuw werd gebouwd. De omgeving is hier ook werkelijk adembenemend. Macedonia is een land dat voor iedereen wel iets heeft, van bergen en nationaal parken voor de sportieve natuurliefhebbers tot musea en culturele bezienswaardigheden voor iedereen die zoveel mogelijk informatie in zich op wil nemen. Met een auto van onze autoverhuur stelt u uw eigen uitjes in Macedonia gemakkelijk samen.

Bekijk meer Bekijk minder
Eenvoudig een auto huren in Macedonia

Eenvoudig een auto huren in Macedonia

Wij maken het u zeer eenvoudig om een auto te huren in het buitenland. U kunt direct online de locaties en huurauto's in het land bekijken en reserveren, maar u bent ook welkom eens contact op te nemen met ons callcenter. Tevens zijn er mogelijkheden om te reserveren via het reisbureau of, volgens de laatste ontwikkelingen, via onze speciale App. Kortom, de huur van een auto in Macedonia is altijd in een mum van tijd geregeld via Sixt.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties