Findel

Auto huren Findel – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Luxemburg kan bij de luchthaven Findel. Voor goedkope autoverhuur kunt u een prijsvergelijking voor goedkope prijzen maken. De medewerkers van Autoverhuur Findel verzorgen een all-in pakket en staan borg voor een goede afwikkeling van de huurovereenkomst, de extra verzekeringen en het regelen van bijvoorbeeld een kinderstoeltje in de nog jonge, maximaal een half jaar oude, auto`s. Een auto huren Findel kunt u via internet, telefonisch of via een reisbureau regelen. Eenmaal in het kleine landje aangekomen, kunt u direct op pad.

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren Findel om ministaatje te ontdekken

Luxemburg is bij uitstek een land om te doorkruisen met een huurauto en dan bent u bij Autoverhuur Sixt aan het juiste adres. Veel toeristen laten het kleine staatje dat grenst aan Duitsland, België en Frankrijk links liggen, op weg naar een zonnige vakantie in het zuiden. Toch is Luxemburg een vakantie op zich meer dan waard. Met een auto ontdekt u in een paar dagen het prachtige heuvelachtige landschap en ontdekt u tegelijkertijd de geheimen van de gelijknamige hoofdstad.

Bekijk meer Bekijk minder
Luxe winkels en ondergrond labyrint

Luxe winkels en ondergrond labyrint

Toch vinden steeds meer toeristen de weg naar het ministaatje in het hart van Europa. Dat is niet zonder reden. De hoofdstad Luxemburg is bijzonder aantrekkelijk om er een weekendje te verblijven. U kunt zich vergapen aan de luxe winkels van bijvoorbeeld Louis Vuiton en Hermes. De binnenstad heeft bovendien veel historie te bieden. In de oude stad is bijvoorbeeld het paleis van `grand-duc` Henri, de officiële residentie van de groothertog van Luxemburg, te vinden. In de zomermaanden juli en augustus worden rondleidingen gegeven. Meer dan de moeite waard is bijvoorbeeld ook een bezoekje aan de Grund en de 'Bock', het rotsachtige fort. Onder de stad zijn de kazematten, een bijzonder ondergronds gangenstelsel, door de mensen zelf aangelegd. Buiten de stadsgrenzen herbergt Luxemburg meer geheimen. Het Mullerthal, ook wel Luxemburgs Klein Zwitserland genoemd, is een prachtige regio met prachtige wandelpaden, rotsachtig landschap en indrukwekkende uitzichten. De ruïnes van Beaufort en Larochette zijn een bezoek meer dan waard. Om deze regio te ontdekken kunt u een auto huren op Findel, de luchthaven.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties