Luxemburg

Auto huren in Luxemburg - huurauto online boeken

Een luxe auto huren bij SIXT in Luxemburg is sneller geregeld dan u denkt! Boeken kan op ieder moment van de dag via deze website of een praktische app op uw mobiele telefoon. Een luxe auto is verder bij uw reisbureau, telefonisch of bij één van onze balies te boeken. In Luxemburg vindt u ons onder andere op de eerste etage van de aankomsthal van Luxemburg-Findel International Airport (LUX). En wilt u echt weten hoe snel het huren van een luxe auto in Luxemburg te regelen is? Boek dan zelf online een voordelige auto bij onze autoverhuur in Luxemburg!

luxembourgh side

Een auto huren in Luxemburg betekent zorgeloos huren

Het parkeren van een auto mag in Luxemburg vaak uitsluitend aan de rechterkant van de weg. Borden kunnen aangeven, dat dit anders is. Het kan dus zijn dat u bij parkeren even extra alert moet zijn. Bij Sixt snappen we dat u uw aandacht nodig heeft bij het verkeer en daarom zorgen we dat een auto huren in alle landen in principe hetzelfde is. U kiest een stationcar, auto of busje van bijvoorbeeld Ford, VW, BMW of Kia. U laat weten wanneer u de auto afhaalt en inlevert. Wij garanderen dat alles in orde is. Behalve in de officiële landstalen (Frans, Duits, Luxemburgs), staan we u ook graag te woord in het Nederlands of Engels. Dat noemen we bij Sixt zorgeloos huren!

Bekijk meer Bekijk minder
Een luxe auto huren en comfortabel Luxemburg ontdekken

Een luxe auto huren en comfortabel Luxemburg ontdekken

Wie van winkelen houdt, is in de stad Luxemburg helemaal in zijn of haar element. De modezaken aan de Rue du Nord zult u niet snel vergeten. Rondneuzen op een van de vele vlooienmarkten vindt bijna iedereen leuk. En wie van keramiek houdt, mag het pottenbakkersdorp Nospelt niet missen. Ervaar zelf dat u met een luxe huurauto van onze autoverhuur overal komt. Of het nu gaat om een zakelijke rit of een toeristisch uitstapje, het laatste stukje zult u echter te voet moeten doen. En dat is misschien maar goed ook, want dan blijft het comfort van een luxe huurauto bijzonder!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties