Zadar

Auto huren Zadar – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren bij Sixt autoverhuur is de snelste en gemakkelijkste manier om de historische Kroatische stad en de omgeving te leren kennen. Onze autoverhuur in Zadar bevindt zich op twee strategische locaties: bij de nabijgelegen luchthaven Zadar (ZAD) en aan de baai in het stadscentrum. Met uw huurauto rijdt u zo naar de vele attracties in Zadar. Bezoek aan de Adriatische kust 's werelds eerste Zee-orgel en de Zonnegroet, stop onderweg bij de Romeinse ruïnes, het Archeologisch Museum en de kerk van St. Donatus en ontdek de omgeving van Zadar. De archipel van Dalmatië met zijn meer dan 300 eilandjes en 5 nationale parken mag zeker niet op uw autotrip ontbreken.

ALLE SIXT LOCATIES

Ruime keuze aan nieuwe auto's en handige extra's

Onze autoverhuur en Zadar heeft een grote verscheidenheid aan auto's beschikbaar. Van compacte stadsauto's tot ruime stationwagens en SUV's, van sportieve cabrio's en sportwagens tot comfortabele busjes voor als u met een grotere groep naar Zadar komt. Onze vriendelijke medewerkers helpen u niet alleen aan een nieuwe Opel, Volkswagen, Mercedes, Fiat, Citroën of BMW, maar zijn u ook van dienst met een huurovereenkomst op maat. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig en voordelig een navigatiesysteem, kinderzitje, all-risk verzekering of extra bestuurder bijboeken. Een WA-verzekering en alle kilometers zijn standaard al inbegrepen.

Bekijk meer Bekijk minder
Kies voor een voordelige autoverhuur in Zadar

Kies voor een voordelige autoverhuur in Zadar

Een auto huren in Zadar is de beste beslissing als u deze Kroatische regio met zijn uitzonderlijke geschiedenis, culturele erfgoed en prachtige stranden wilt ontdekken. De stad wordt omringd door een Venetiaanse muur en herbergt kunstschatten als het Forum Romanum en de indrukwekkende 13e-eeuwse kathedraal St. Anastasia. Er is zoveel te zien, dat een auto huren in Zadar dit allemaal binnen bereik brengt. Wees er tijdig bij en reserveer thuis al uw favoriete auto bij onze autoverhuur. U vindt op onze website of via onze app voor tablet en smartphone vele interessante aanbiedingen. Bovendien kunt u via onze altijd bereikbare reserveringslijn (+31(0)23 56 986 56) uw auto boeken. In alle gevallen passen wij een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's toe, want wij willen graag dat u van goedkope autoverhuur geniet. Bij aankomst in Zadar staat uw gehuurde auto voor u klaar. Onze twee verhuurstations zijn alle dagen open. Op afspraak kunt u tevens buiten de reguliere openingstijden uw auto ophalen en terugbezorgen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties