Auto huren in Istrië

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Istrië

*De prijzen zijn berekend op 29.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Pula Luchthaven, beginnend op 05.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Istrië

Auto huren Istrië – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Istrië – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

De uitstekende huurvoorwaarden, de perfecte service en niet te vergeten het gevarieerde aanbod en de aantrekkelijke prijzen, maken dat wij al vanaf 1912 uitstekende auto's verhuren aan tevreden bestuurders. Het is dan ook niet voor niets dat wij met meer dan 2000 vestigingen in ruim 100 verschillende landen tot de grootste autoverhuurders in de wereld behoren. Ook onze autoverhuur en Istrie is de beste in de regio en wij laten u bij onze goedkope autoverhuur doormiddel van een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's graag met eigen ogen zien dat wij beslist de goedkoopste zijn. Wij durven dus met recht te stellen dat u bij ons een meer dan aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding aantreft bij iedere huurauto uit ons assortiment! Een auto reserveren gaat eenvoudig via ons callcenter, de website, onze mobiele app en natuurlijk rechtstreeks op onze locatie in Istrië!
Voordelig en eenvoudig bij Sixt een auto huren in Istrie!

Voordelig en eenvoudig bij Sixt een auto huren in Istrie!

Wanneer u besluit om bij ons een auto te huren in Istrie zult u ervaren wat het betekend om echt klantvriendelijk benadert te worden. De medewerkers van onze autoverhuur zijn ervaren dienstverleners met veel verstand van zaken. Zij stellen hun expertise graag in dienst van een goed advies dat aansluit bij uw persoonlijke wensen en uw beschikbare budget m.b.t. een auto huren. Al onze auto's verkeren in uitmuntende staat van onderhoud en zijn maximaal een half jaar oud. Zo rijdt u altijd in een betrouwbare auto die er representatief uitziet. Op het mooie schiereiland Istrië kunt u bij ons terecht voor aantrekkelijke personenauto's, cabrio's en sportauto's, krachtige SUV's en ruime busjes. U vindt ons bij de luchthaven aan de Apt. Pula, Valtursko Polje 210, 52100 in Pula.
Nog meer genieten door een auto te huren in Istrie!

Nog meer genieten door een auto te huren in Istrie!

Onze autoverhuur is er volledig op gericht om u volop te laten genieten tijdens uw verblijf op Istrië. Of u nu zakelijk of privé de fantastische regio bezoekt; met goed tijdelijk vervoer rijdt u op comfortabele wijze door een omgeving die, naast een mooie natuur, veel te bieden heeft aan oude cultuur in steden als het ruim 3000 jaar oude Pula en Rovinj met z'n prachtige Venetiaanse invloeden!
Show more

Handige weetjes voor huren in Istrië

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Istrië?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Istrië dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Istrië.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Istrië?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Istrië. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,7
Op basis van 267 reviews
Overgave voertuig
(4,9)
Het voertuig
(4,9)
Inlevering voertuig
(4,9)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Istrië

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Istrië?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Istrië?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Istrië?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Istrië

Meer weergeven