Istrië

Auto huren Istrië – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

De uitstekende huurvoorwaarden, de perfecte service en niet te vergeten het gevarieerde aanbod en de aantrekkelijke prijzen, maken dat wij al vanaf 1912 uitstekende auto's verhuren aan tevreden bestuurders. Het is dan ook niet voor niets dat wij met meer dan 2000 vestigingen in ruim 100 verschillende landen tot de grootste autoverhuurders in de wereld behoren. Ook onze autoverhuur en Istrie is de beste in de regio en wij laten u bij onze goedkope autoverhuur doormiddel van een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's graag met eigen ogen zien dat wij beslist de goedkoopste zijn. Wij durven dus met recht te stellen dat u bij ons een meer dan aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding aantreft bij iedere huurauto uit ons assortiment! Een auto reserveren gaat eenvoudig via ons callcenter, de website, onze mobiele app en natuurlijk rechtstreeks op onze locatie in Istrië!

ALLE SIXT LOCATIES

Voordelig en eenvoudig bij Sixt een auto huren in Istrie!

Wanneer u besluit om bij ons een auto te huren in Istrie zult u ervaren wat het betekend om echt klantvriendelijk benadert te worden. De medewerkers van onze autoverhuur zijn ervaren dienstverleners met veel verstand van zaken. Zij stellen hun expertise graag in dienst van een goed advies dat aansluit bij uw persoonlijke wensen en uw beschikbare budget m.b.t. een auto huren. Al onze auto's verkeren in uitmuntende staat van onderhoud en zijn maximaal een half jaar oud. Zo rijdt u altijd in een betrouwbare auto die er representatief uitziet. Op het mooie schiereiland Istrië kunt u bij ons terecht voor aantrekkelijke personenauto's, cabrio's en sportauto's, krachtige SUV's en ruime busjes. U vindt ons bij de luchthaven aan de Apt. Pula, Valtursko Polje 210, 52100 in Pula.

Bekijk meer Bekijk minder
Nog meer genieten door een auto te huren in Istrie!

Nog meer genieten door een auto te huren in Istrie!

Onze autoverhuur is er volledig op gericht om u volop te laten genieten tijdens uw verblijf op Istrië. Of u nu zakelijk of privé de fantastische regio bezoekt; met goed tijdelijk vervoer rijdt u op comfortabele wijze door een omgeving die, naast een mooie natuur, veel te bieden heeft aan oude cultuur in steden als het ruim 3000 jaar oude Pula en Rovinj met z'n prachtige Venetiaanse invloeden!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties