Autoverhuur
IstriŽ
Inklappen
KroatiŽ // IstriŽ
Gegevens wijzigen

Auto huren IstriŽ – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Pula Luchthaven
  Apt. Pula, Valtursko Polje 210
  52100 Pula

  Ma. - Zo.07:00 - 22:00
  Feestdag07:00 - 22:00
  Op deze locatie huren

 • Pula Airport

  Sixt Autoverhuur
  Apt. Pula, Valtursko Polje 210
  52100 Pula

  Ma. - Zo.07:00 - 22:00
  Feestdag07:00 - 22:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Voordelig en eenvoudig bij Sixt een auto huren in Istrie!

De uitstekende huurvoorwaarden, de perfecte service en niet te vergeten het gevarieerde aanbod en de aantrekkelijke prijzen, maken dat wij al vanaf 1912 uitstekende auto's verhuren aan tevreden bestuurders. Het is dan ook niet voor niets dat wij met meer dan 2000 vestigingen in ruim 100 verschillende landen tot de grootste autoverhuurders in de wereld behoren. Ook onze autoverhuur en Istrie is de beste in de regio en wij laten u bij onze goedkope autoverhuur doormiddel van een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's graag met eigen ogen zien dat wij beslist de goedkoopste zijn. Wij durven dus met recht te stellen dat u bij ons een meer dan aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding aantreft bij iedere huurauto uit ons assortiment! Een auto reserveren gaat eenvoudig via ons callcenter, de website, onze mobiele app en natuurlijk rechtstreeks op onze locatie in IstriŽ!

De beste auto's voor de laagste prijs bij de autoverhuur en Istrie!

Wanneer u besluit om bij ons een auto te huren in Istrie zult u ervaren wat het betekend om echt klantvriendelijk benadert te worden. De medewerkers van onze autoverhuur zijn ervaren dienstverleners met veel verstand van zaken. Zij stellen hun expertise graag in dienst van een goed advies dat aansluit bij uw persoonlijke wensen en uw beschikbare budget m.b.t. een auto huren. Al onze auto's verkeren in uitmuntende staat van onderhoud en zijn maximaal een half jaar oud. Zo rijdt u altijd in een betrouwbare auto die er representatief uitziet. Op het mooie schiereiland IstriŽ kunt u bij ons terecht voor aantrekkelijke personenauto's, cabrio's en sportauto's, krachtige SUV's en ruime busjes. U vindt ons bij de luchthaven aan de Apt. Pula, Valtursko Polje 210, 52100 in Pula.

Nog meer genieten door een auto te huren in Istrie!

Onze autoverhuur is er volledig op gericht om u volop te laten genieten tijdens uw verblijf op IstriŽ. Of u nu zakelijk of privť de fantastische regio bezoekt; met goed tijdelijk vervoer rijdt u op comfortabele wijze door een omgeving die, naast een mooie natuur, veel te bieden heeft aan oude cultuur in steden als het ruim 3000 jaar oude Pula en Rovinj met z'n prachtige Venetiaanse invloeden!"

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice