Pristina Luchthaven

Pristina Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Rruga e Aeroportit, 10070 Vrellë, Lipjan

GDS-Code: PRN

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 24:00

Vakanties:

08:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Pristina Luchthaven

Sixt autoverhuur op Pristina International Luchthaven

Meteen als u geland bent kunt u een auto huren in Pristina International Luchthaven. Als u de auto van te voren online of telefonisch hebt geboekt, dan staat de auto voor u klaar. Natuurlijk kunt u ook binnenlopen zonder van te voren gereserveerd te hebben. We kunnen dan alleen niet garanderen dat er een bepaald model auto in de categorie van uw keuze is. Dus als u uw zinnen hebt gezet op een SUV, een BMW of een Mercedes, dan kunt u de huurauto het beste van te voren uitzoeken. Laat u adviseren door ons behulpzame en klantgerichte personeel over de keuze voor een automaat, een diesel auto, een sportauto of een busje. Ook allerlei accessoires zoals kinderstoeltjes en navigatie leveren we mee. Vraag hier wel apart naar!

Bekijk meer Bekijk minder
Met een huurauto naar Pristina

Met een huurauto naar Pristina

Pristina ligt op ongeveer 15 km. ten noordoosten van Pristina International Luchthaven. Hier rijdt u dus op uw gemak naar toe met een auto van Sixt. Bovendien is het goedkoop een auto te huren bij Pristina International Luchthaven. U spaart geld uit aan taxi's en openbaar vervoer. Dankzij de autoverhuur van Sixt rijdt u rechtstreeks naar uw hotel, uw pension of uw camping.

Een auto huren om de omgeving van Pristina te verkennen

Een auto huren om de omgeving van Pristina te verkennen

Het fijne van een huurauto is dat u heerlijk rond kunt toeren. Laat 's ochtends bij uw hotel een lunchpakket klaarmaken om erop uit te trekken. Bezoekt u bijvoorbeeld de Gadime Grot op 20 kilometer afstand van de hoofdstad, of ga raften of paragliden. Ook zijn er elk jaar festivals zoals het Hazu Jehon festival, waar u de eeuwenoude folkloristische dans en muziek uit Kosovo kunt bewonderen. Informeer bij het toeristenbureau in Pristina wanneer deze festivals plaatsvinden, zodat u uw eigen programma samen kunt stellen!