Kosovo

Auto huren in Kosovo - huurauto online boeken

Via de autoverhuur van SIXT kunt u heel gemakkelijk een auto huren in Kosovo. Deze onafhankelijke staat, dat op het Balkanschiereiland te vinden is, heeft twee vestigingen van onze verhuur. Beide locaties zijn te vinden in de plaats Pristina, waar zich ook de luchthaven zich bevindt. Het is dan ook goed mogelijk om direct vanuit het vliegtuig met uw koffers in een ruime huurauto van SIXT in Kosovo te stappen. Uiteraard kunt u ook altijd op een later tijdstip uw auto ophalen. U kunt ons vooraf aan uw reis al doorgeven wat uw wensen zijn. Zo horen wij graag van u wat voor auto u wilt, waar u deze op wilt halen en op welke dag en tijd u deze op wilt halen. Uiteraard kunt u ook direct aan ons doorgeven voor hoe lang u de wagen wilt huren en waar en wanneer u deze weer wilt retourneren. Wij regelen alles voor u, van A tot Z.

kosovo country side

Een auto huren voor de vakantie of zakelijke reis

Als u uw welverdiende vakantie in Kosovo door wilt brengen, dan wilt u uiteraard dat uw auto goed bij uw wensen past. Wellicht wilt u extra ruimte of gaat uw voorkeur juist uit naar een sportieve wagen waar u zich echt helemaal vrij in kunt voelen in Kosovo. Aan de andere kant kan het uiteraard ook het geval zijn dat u Kosovo voor zaken bezoekt. Als u een belangrijke klant gaat bezoeken, dan wilt u uiteraard wel aankomen in een zakelijke auto die een zekere luxe uitstraalt. Kortom, het is in alle gevallen belangrijk dat uw auto goed bij u past. In Kosovo bieden wij u onder meer diverse modellen van Kia, Renault en Volkswagen.

Bekijk meer Bekijk minder
Een auto huren in Kosovo volgens de vertrouwde service

Een auto huren in Kosovo volgens de vertrouwde service

Sixt is uitgegroeid tot een internationaal begrip. Het huren van een auto in het buitenland is bij ons even gemakkelijk als het huren van een auto in eigen land. Tevens garanderen wij u altijd een uitstekende service, waar u ook huurt, dus ook zeker in Kosovo. Als u een auto wilt huren in Kosovo, dan staan wij voor u klaar met en betrouwbare en voordelige service die u zeker aan zal spreken.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties