Autoverhuur
JordaniŽ
Inklappen
JordaniŽ
Gegevens wijzigen

Auto huren in JordaniŽ - huurauto online boeken

Rijden in een ander werelddeel met auto huren JordaniŽ van Sixt!

Om alle hoogtepunten in JordaniŽ te aanschouwen is het handig om een auto te huren bij Sixt! In het mooie JordaniŽ is zoveel te zien, het is dan natuurlijk hartstikke fijn om dat alles op uw gemak met uw eigen huurauto te kunnen bezichtigen. Wat u wellicht nog niet weet is dat de autoverhuur service van Sixt onwijs goedkoop is. Voor een scherpe prijs kunt u tijdens uw vakantie in JordaniŽ de weg op. U kunt onze service locaties op twee plekken in de hoofdstad Amman vinden, namelijk op het vliegveld(AMM) en in de stad bij de King Abdullah gardens. Deze service locaties zijn dagelijks voor u geopend en ophalen en inleveren van uw auto kan zelfs 24/7. Daarnaast kunt u ons altijd telefonisch bereiken op het telefoonnummer +962-6-5652207

Jordanien Country

Auto huren JordaniŽ is zo geregeld!

Wij houden niet van moeilijk doen, wij hebben service hoog in het vaandel staan en willen dat u zo snel mogelijk de weg op kunt. Vandaar dat het vrij gemakkelijk is om een huurauto bij ons te reserveren. U kunt namelijk uw auto voor in JordaniŽ telefonisch of via de website reserveren. Daarnaast hebben wij een uiterst handige iPhone en BlackBerry app, maar u kunt er ook altijd voor kiezen om via uw reisbureau te reserveren. Zodra u JordaniŽ weer verlaat, levert u de auto net zo snel weer in. U heeft geruime keuze uit auto modellen van maximaal zes maanden oud, die van alle gemakken zijn voorzien.

Jordanien Country

Auto Huren JordaniŽ om uitstapjes te maken in dit prachtige land

JordaniŽ heeft veel te bieden, zo zijn er indrukwekkende woestijnkastelen de Wadi Rum en natuurlijk de Dode Zee. Er zijn leuke badplaatsen zoals bijvoorbeeld het populaire Akaba en meer historische aangelegenheden zoals de stad Jerash. Het enige wat u nu nog moet doen, is gebruik maken van onze autoverhuur service zodat u alle hoogtepunten van JordaniŽ zelf vanuit uw auto kunt bezichtigen!

Jordanien Country

 
 

Auto huren op de luchthavens

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice