Auto huren in Amman

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Meest populair in Amman

*De prijzen zijn berekend op 20.03.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Amman Luchthaven, beginnend op 27.03.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Amman

Auto huren Amman – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Amman – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bent u op zoek naar een huurauto in Amman? SIXT autoverhuur helpt u graag. Bij onze autoverhuur in Jordanië kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stationwagen of een SUV. Ontdek de stad en haar omgeving!
Goedkoop auto huren Amman

Goedkoop auto huren Amman

Bij Sixt autoverhuur kunt u niet alleen goedkoop een auto huren in Amman, maar u bent ook verzekerd van de betrouwbaarheid ervan. Onze modellen zijn gemiddeld niet ouder dan een halfjaar en doordat zij regelmatig een beurt krijgen, zijn zij in prima conditie. Zo komt u onderweg niet snel voor vervelende verrassingen te staan. U kunt bij het reserveren de categorie van uw voorkeur aangeven, wij garanderen u een model uit deze categorie. Bent u niet bekend met Amman en de omgeving? Dan is een navigatie een must. U kunt niet alleen bij de luchthaven een auto huren bij Sixt, maar ook op diverse locaties in het centrum van de stad.
Wat is er te zien in Amman?

Wat is er te zien in Amman?

Het Romeinse Theater is een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Dit amfitheater is in tegenstelling tot vele andere theaters uit die tijd nog bijna volledig bewaard gebleven. Ook de Tempel van Hercules trekt jaarlijks vele bezoekers. Slechts een deel ervan staat nog overeind, maar een model laat zien hoe de tempel er waarschijnlijk uit heeft gezien in zijn gloriedagen. Deze bezienswaardigheden bevinden zich in de citadel van Amman.
Ontspannen eropuit met een huurauto

Ontspannen eropuit met een huurauto

Door te kiezen voor onze autoverhuur in Amman kunt u niet alleen de volledige stad zien, maar u kunt ook leuke dagtripjes buiten Amman maken. In Jordanië zijn niet alle bezienswaardigheden met het openbaar vervoer te bereiken en daarom is een auto altijd een goed idee. De stad Petra mag u zeker niet missen. Deze stad is grotendeels uitgehakt in de heuvels. De Grote Tempel zal u de adem benemen. Met de auto rijdt u in ongeveer 3 uur van het centrum van Amman naar Petra. Blijft u liever wat dichterbij uw verblijfplaats? Breng dan een bezoekje aan de berg Nebo. Dit is een belangrijke religieuze plaats. In de Bijbel staat dat dit de plaats was waar Mozes stierf en waarvandaan hij uitzicht had over het Beloofde land. De wegen in Jordanië zijn van goede kwaliteit en de borden bevatten ook Engelse teksten. Assertief rijden is een must in dit land.
Show more
Handige weetjes voor huren in Amman
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Amman?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Amman dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Amman.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Amman?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Amman. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Amman
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Amman?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Amman?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Amman?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?