Autoverhuur
Montego Bay Int. Luchthaven
Inklappen
Jamaica // Montego Bay // Montego Bay Int. Luchthaven
Gegevens wijzigen

Auto huren Montego Bay Int. Luchthaven - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Sunset Boulevard/The Queens
  . Montego Bay JM +1-876-9521212
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: MBJ
Openingstijden
Ma. - Zo.08:00 - 20:00
Feestdag08:00 - 15:00
 
 

Een auto huren op Montego Bay International Luchthaven is zeer eenvoudig met de service van Sixt. Onze medewerkers op dit Jamaicaanse vliegveld helpen u graag bij het vinden van een huurauto die bij u past. We hebben auto's, stationwagens en SUV's in de aanbieding. Zo rijdt u dus altijd weg met een luxe auto of een sport auto. Indien u wilt kunt u op Montego Bay International Luchthaven ook een diesel auto huren. Bovendien kunnen we u bij Sixt autoverhuur diverse opties aanbieden, zoals navigatie, radio of een babyzitje. En natuurlijk profiteert u standaard van onze lage prijzen. Daarom kiest u voor Sixt!

Het gemak van een auto huren bij Montego Bay International Luchthaven

Als u via internet reserveert rekenen wij een voordelig internettarief. Reserveren kan ook met tablet of smartphone. Als u een iPhone of BlackBerry heeft, kunt u zelfs gebruikmaken van onze speciale app. Zeer gemakkelijk, net zoals een huurauto in Montego Bay International Luchthaven. Deze ligt namelijk pal naast Montego Bay, de tweede stad van Jamaica. Nadat u bent geland vindt u de autoverhuur direct op de luchthaven. Daar kunt direct wegrijden met uw gehuurde auto. In amper tien minuten bent u op Sam Sharpe Square, het bruisende centrale plein.

Met de gehuurde auto op stap in Montego Bay

Dat is een mooi vertrekpunt voor een sfeervol rondje door de stad. De charmante, met kinderkopjes geplaveide straatjes om het plein heen staan vol met fraaie historische gebouwen. Niet te missen is bijvoorbeeld het oude gemeenschapscentrum, tegenwoordig een geschiedkundig museum. Daarnaast zijn er diverse leuke restaurantjes en barretjes in deze buurt. Als u een zakelijke reiziger bent, treft u hier de meeste conferentiecentra en hotels. En buiten de stad is de auto ook ideaal. Het openbaar vervoer in deze regio is matig tot slecht en de meeste toeristische trekpleisters zijn afgelegen, zoals de historische plantages en de fraaiste stranden aan de lange kust. Ontdek het dus met Sixt autoverhuur!

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Zo.08:00 - 20:00
Feestdag08:00 - 15:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Montego Bay Int. Luchthaven MBJ Sunset Boulevard/The Queens . Montego Bay 18.497491, -77.915943 +1-876-9521212

Sixt verhuurstation Montego Bay Int. Luchthaven MBJ

Sunset Boulevard/The Queens
. Montego Bay
 
Telefoon +1-876-9521212

Huurauto's en service op deze locatie

  • Auto's & stationwagens
  • SUV's

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice