Auto huren in Montego Bay

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Montego Bay

*De prijzen zijn berekend op 07.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Montego Bay Int. Luchthaven, beginnend op 14.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Montego Bay

Auto huren Montego Bay – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Montego Bay – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Met een huurauto van SIXT ben u volledig vrij om te gaan en staan waar u maar wilt in Montego Bay. Onze autoverhuur biedt u een ruime keuze aan premium voertuigen met een complete service tegen aantrekkelijke tarieven.
Goedkoop een auto huren in Montego Bay

Goedkoop een auto huren in Montego Bay

Een auto huren in Montego Bay geeft u de ruimte om het prachtige eiland Jamaica te verkennen. Bij Sixt autoverhuur bent u er zeker van dat u tegen een aantrekkelijk tarief een veilige en nieuwe auto bij u heeft. Naast het ruime aanbod aan premium voertuigen zoals BMW's, Audi's en Mercedessen, is het eenvoudig om uw reservering te plaatsen. U reserveert namelijk snel via ons telefoonnummer of de mobiele app. Onze autoverhuur in Montego Bay is zowel voor uw vakantie als zakenreis een comfortabele manier om u op het eiland te verplaatsen. Let wel, bij ons reserveert u altijd een voertuigcategorie en geen specifiek model. Zo garanderen dat wij altijd dat de gewenste auto voor u klaar hebben staan.
Volop service bij uw huurauto in Montego Bay

Volop service bij uw huurauto in Montego Bay

Onze voordelige tarieven betekenen niet dat u concessies doet op het gebied van service. Naast het eenvoudige proces om uw reservering te plaatsen, kunt u bij ons een auto huren met diverse extra's. Gaat u met kinderen op reis? Dan kunt u een baby- of kinderzitje reserveren. Wilt u tijdens uw reis van bestuurder wisselen? Dan kunt u eenvoudig een extra bestuurder registeren. Als u de voorkeur heeft voor een dieselauto, dan zorgen wij er kosteloos voor dat het gewenste voertuig voor u klaarstaat. Daarnaast zijn vrijwel alle voertuigen standaard voorzien van ingebouwde navigatie. Heeft u gereserveerd en komt u aan op Sangster International Airport (MBJ)? Dan hoeft u geen lange rij te trotseren, maar kunt u uw weg snel vervolgen met uw gereserveerde voertuig.
Ontdek Jamaica met Sixt autoverhuur

Ontdek Jamaica met Sixt autoverhuur

Mede doordat de spoorlijn tussen Montego Bay en Kingston sinds 1992 buiten gebruik is genomen, is de beste manier om u op het eiland te verplaatsen de auto. Een goede reden dus om een auto te huren in Montego Bay. Montego Bay is populair onder toeristen. Zo vindt u in de stad zelf de St. James Parish Church en de restanten van Fort Montego. Met name ten oosten van Montego Bay zijn er talloze zandstranden waar het goed vertoeven is. Met een auto van Sixt is het zelfs een mogelijkheid om de hoofdstad Kingston te bezoeken met natuurlijk veel historie en elementen die aan de Reggae-legende Bob Marley zijn gewijd. De weg ernaartoe neemt minder dan drieënhalf uur in beslag.
Show more

Handige weetjes voor huren in Montego Bay

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Montego Bay?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Montego Bay dien je tenminste 23 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Montego Bay.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Montego Bay?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Montego Bay. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,5
Op basis van 208 reviews
Overgave voertuig
(4,9)
De route naar SIXT
(4,8)
Op de SIXT-vestiging
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Montego Bay

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Montego Bay?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Montego Bay?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Montego Bay?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Montego Bay

Meer weergeven

Site Navigation