Montego Bay

Auto huren Montego Bay – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Met een huurauto van SIXT ben u volledig vrij om te gaan en staan waar u maar wilt in Montego Bay. Onze autoverhuur biedt u een ruime keuze aan premium voertuigen met een complete service tegen aantrekkelijke tarieven.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop een auto huren in Montego Bay

Een auto huren in Montego Bay geeft u de ruimte om het prachtige eiland Jamaica te verkennen. Bij Sixt autoverhuur bent u er zeker van dat u tegen een aantrekkelijk tarief een veilige en nieuwe auto bij u heeft. Naast het ruime aanbod aan premium voertuigen zoals BMW's, Audi's en Mercedessen, is het eenvoudig om uw reservering te plaatsen. U reserveert namelijk snel via ons telefoonnummer of de mobiele app. Onze autoverhuur in Montego Bay is zowel voor uw vakantie als zakenreis een comfortabele manier om u op het eiland te verplaatsen. Let wel, bij ons reserveert u altijd een voertuigcategorie en geen specifiek model. Zo garanderen dat wij altijd dat de gewenste auto voor u klaar hebben staan.

Bekijk meer Bekijk minder
Volop service bij uw huurauto in Montego Bay

Volop service bij uw huurauto in Montego Bay

Onze voordelige tarieven betekenen niet dat u concessies doet op het gebied van service. Naast het eenvoudige proces om uw reservering te plaatsen, kunt u bij ons een auto huren met diverse extra's. Gaat u met kinderen op reis? Dan kunt u een baby- of kinderzitje reserveren. Wilt u tijdens uw reis van bestuurder wisselen? Dan kunt u eenvoudig een extra bestuurder registeren. Als u de voorkeur heeft voor een dieselauto, dan zorgen wij er kosteloos voor dat het gewenste voertuig voor u klaarstaat. Daarnaast zijn vrijwel alle voertuigen standaard voorzien van ingebouwde navigatie. Heeft u gereserveerd en komt u aan op Sangster International Airport (MBJ)? Dan hoeft u geen lange rij te trotseren, maar kunt u uw weg snel vervolgen met uw gereserveerde voertuig.

Ontdek Jamaica met Sixt autoverhuur

Ontdek Jamaica met Sixt autoverhuur

Mede doordat de spoorlijn tussen Montego Bay en Kingston sinds 1992 buiten gebruik is genomen, is de beste manier om u op het eiland te verplaatsen de auto. Een goede reden dus om een auto te huren in Montego Bay. Montego Bay is populair onder toeristen. Zo vindt u in de stad zelf de St. James Parish Church en de restanten van Fort Montego. Met name ten oosten van Montego Bay zijn er talloze zandstranden waar het goed vertoeven is. Met een auto van Sixt is het zelfs een mogelijkheid om de hoofdstad Kingston te bezoeken met natuurlijk veel historie en elementen die aan de Reggae-legende Bob Marley zijn gewijd. De weg ernaartoe neemt minder dan drieënhalf uur in beslag.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties