Turijn

Auto huren Turijn – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Voor een auto tot uw beschikking in Turijn kunt u rekenen op SIXT autoverhuur. We hebben in deze stad in het noorden van Italië namelijk twee verschillende vestigingen. Allereerst vindt u ons op het vliegveld van Turijn (TRN), waar onze balie in de aankomsthal eenvoudig aan de oranje kleur te herkennen is. Vanaf de luchthaven is het vervolgens 15 kilometer naar het centrum van de stad. Verder kunt u ons in het grote treinstation Porta Nuova.

ALLE SIXT LOCATIES

De mogelijkheden van autoverhuur in Turijn

Een huurauto biedt u talloze mogelijkheden wat van Turijn te zien. Zo kunt u bijvoorbeeld de Mole Antonelliana bezoeken, een iconisch bouwwerk dat oorspronkelijk in de negentiende eeuw door de rijke joodse gemeenschap gefinancierd werd. Daarnaast kent Turijn prachtige architectuur in de rococo, barokke en neoklassieke stijlen, met de paleizen van het Huis van Savoye die vermeld staan op de UNESCO Werelderfgoedlijst als hoogtepunt. De basiliek van Superga die dienst doet als mausoleum van de oude koninklijke familie is echter minstens zo indrukwekkend. Een auto huren in Turijn stelt u tenslotte ook nog in staat het natuurschoon van de nabijgelegen Alpen te verkennen, terwijl het heuvelachtige gebied naar het oosten juist beroemd is om de culinaire lekkernijen. Hier kunt u bijvoorbeeld vele wijnen, kazen en heerlijke witte truffels proeven.

Bekijk meer Bekijk minder
Goedkope autoverhuur met uitstekende service

Goedkope autoverhuur met uitstekende service

Uit een prijsvergelijking voor goedkope prijzen om een auto te huren, blijkt dat wij tot de meest gunstig geprijsde autoverhuurders van Europa behoren. Naast aantrekkelijke prijzen leveren we ook nog eens een uitstekende service. Zo kunt u bij ons niet alleen een auto huren, maar kunnen we u ook probleemloos aan bijvoorbeeld een kinderzitje of navigatiesysteem helpen. Betrouwbare autoverhuur in Turijn die ook nog eens betaalbaar is, kunt u dus zonder problemen aan ons overlaten.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties