Salerno

Auto huren Salerno – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren bij SIXT autoverhuur is een uitstekende keuze voor als u met een nieuwe en voordelige auto de omgeving van Salerno wilt ontdekken. Onze autoverhuurlocatie aan de Corso Garibaldi bevindt zich vlakbij de luchthaven van Salerno (QSR). Het vliegveld ligt op circa 12 kilometer van de binnenstad. Deze havenstad aan de Golf van Salerno is een goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. De Oud-Romeinse stad Paestum is zeker een bezoekje waard. Maar ook een ritje met uw huurauto naar de prachtige tuinen Giardino della Minerva in het stadscentrum en naar het strand van Castellabate schenkt veel genoegen. Met een auto huren in Salerno liggen alle mooie plekjes binnen handbereik.

ALLE SIXT LOCATIES

Voordelig op pad met een huurauto van Sixt

Voor een even nieuwe als voordelige auto huren in Salerno, bent u bij onze autoverhuur in Salerno aan het juiste adres. Bij aankomst in deze Italiaanse stad ten zuiden van Napels aan de Tyrreense Zee, staat er een nieuwe stadsauto of stationwagen voor u klaar. Ga op pad met een betrouwbare Renault, Alfa Romeo of Opel. Of kiest u liever voor een Smart, Fiat, Lancia of Mercedes? In alle gevallen krijgt u gegarandeerd goedkope autoverhuur dankzij onze service van prijsvergelijking voor goedkope prijzen. En u hoeft bij reservering van een auto niet in de rij te staan. Boek alvast thuis op uw gemak vanachter uw computer bij onze autoverhuur in Salerno. Even bellen kan natuurlijk ook (+31(0)23 56 986 56), of maak gebruik van onze mobiele app.

Bekijk meer Bekijk minder
Salerno is een mooie bestemming waar veel te zien is

Salerno is een mooie bestemming waar veel te zien is

Salerno is een fantastische bestemming in Italië. Er is veel te zien en te doen in deze studentenstad, waar vele Middeleeuwse schatten (kerken, kastelen) bewaard zijn gebleven. Met de Schola Medica Salernitana heeft Salerno een van de oudste universiteiten van Europa. Kies daarom voor een auto huren bij onze autoverhuur in Salerno. Boek gelijk een navigatiesysteem bij, dan rijdt u het avontuur tegemoet. Optioneel kan gekozen worden voor een onbeperkt aantal kilometers, zodat u zonder extra kosten zo ver kunt rijden als u wilt. Een auto huren in Salerno schenkt u alle vrijheid. Onze servicebalie is 7 dagen per week open, het ophalen van uw auto is ook buiten de openingstijden mogelijk.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties