Mestre Venice

Auto huren Mestre Venice – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bij autoverhuur SIXT bent u gegarandeerd van een goede huurauto en een uitstekende service. Wij zitten verspreid over de hele wereld en dat zegt al genoeg over de betrouwbaarheid van ons bedrijf. Onze vestiging in Mestre Venice vind u in het centrum bij het treinstation. U kunt dus direct vanuit uw trein in de huurauto stappen, ideaal als u gelijk na aankomst de stad wilt verkennen. De luchthaven Venice Marco Polo airport is niet meer dan een trein verwijderd van onze autoverhuur in Mestre Venice. Een auto huren in Mestre Venice kunt u heel eenvoudig door even te bellen, te mailen, door gebruik te maken van de mobiele app of het reisbureau in te schakelen. We dragen er zorg voor dat auto's die in ons assortiment komen nooit ouder zijn dan een halfjaar, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkope autoverhuur in het mooie Mestre Venice

Bij prijsvergelijking voor goedkope huurauto's, zult u erachter komen dat wij u de auto's aanbieden tegen een mooie prijs. U geniet dus niet alleen van een goede service, maar dat is ook nog eens tegen een redelijke prijs. Betalen kan op diverse manieren. Het is mogelijk om op de autoverhuurlocatie zelf te betalen, maar u kunt ook online betalen. De rekeningen zijn ook altijd online te zien.

Bekijk meer Bekijk minder
Een auto huren: alles dichtbij

Een auto huren: alles dichtbij

In Mestre Venice, de voorstad van Venetië, valt al van alles te zien, zoals de Torro dell'Orologio, een oude toren, de Duomo di San Lorenzo, een prachtige kathedraal en het drukke en gezellige Piazza Ferretto, het plein. Natuurlijk kunt u er ook niet om heen om Venetië te bezoeken. Gemakkelijk overal komen zonder afhankelijk te zijn van reistijden, dat komt alleen voor wanneer u ervoor kiest om een auto te huren. Een navigatiesysteem behoort tot de opties, zodat u niet hoeft te gaan dwalen. Bij onze autoverhuur in Mestre Venice staan we altijd voor u klaar!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties