Bergamo

Bergamo een auto huren

Wil je een auto huren in Bergamo, en ben je op zoek naar de beste kwaliteit voor de laagste prijzen? Dan ben je bij SIXT autoverhuur aan het juiste adres! Of je nou op zoek bent naar een Compact auto voor in de stad of een Cabrio om het noorden van Italië te gaan verkennen, SIXT autoverhuur heeft het allemaal. Je kunt de huurauto makkelijk ophalen bij de SIXT autoverhuur vestiging op luchthaven Bergamo, vanwaar je zo naar de stad rijdt. De medewerkers van SIXT spreken bovendien Engels, en ze staan de hele dag voor je klaar.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Bergamo

Voor iedere reiziger heeft SIXT een geschikte auto om te huren in Bergamo. Je hebt de keuze uit verscheidene Sedan, Compact, en Economy auto’s. Mocht je spullen willen vervoeren of met een grotere groep zijn, dan zijn er bestel- en personenbusjes beschikbaar. Voor degene die een luxere auto zoekt zijn er mooie SUV’s, Cabrio’s, Luxe- en Sportmodellen. Uiteraard kun je handige extra’s aanvragen, zoals navigatie, kinderzitjes, en een extra bestuurder. Tenslotte kun je de auto huren voor zolang als jij wilt: van eendagshuur tot langetermijn verhuur.

Handige tips bij een bezoek aan Bergamo

Wat te doen in Bergamo

Bergamo is een prachtige oude stad in het noorden van Italië. De Borgo San Leonardo, de Piazza Vecchia, en de vele kathedralen zijn absoluut de moeite waard om te bezoeken. Wanneer je een auto huurt in Bergamo, kun je ook makkelijk naar bijvoorbeeld Milaan rijden. Voor de natuurliefhebbers is het tevens de beste manier om de prachtige Italiaanse bergen in te trekken.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties