Autoverhuur
Alghero
Inklappen
ItaliŽ // Alghero
Gegevens wijzigen

Auto huren Alghero – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • SardiniŽ Alghero Luchthaven
  Regione Nuraghe Biancu
  07041 Alghero

  Ma. - Zo.08:00 - 23:00
  Feestdag08:00 - 23:00
  Op deze locatie huren

 • SardiniŽ Alghero Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Regione Nuraghe Biancu
  07041 Alghero

  Ma. - Zo.08:00 - 23:00
  Feestdag08:00 - 23:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, SUV's

Een auto huren in Alghero

Bij Sixt autoverhuur kunt u goedkoop en eenvoudig een auto huren. Bij prijsvergelijking voor goedkope huurauto`s zult u zien dat wij de auto's voor redelijke prijzen aanbieden. Wij zijn echter niet alleen een goedkope autoverhuur, maar ook een betrouwbare. Zo staan wij er garant voor dat onze huurauto's alleen worden ingekocht als zij nog geen halfjaar oud zijn. Dit voorkomt onnodige problemen.

Ontspannen erop uit in Alghero

Of u nu voor zaken op reis bent of voor u plezier, het is altijd fijn om ontspannen weg te zijn en niet vast te zitten aan reistijden van openbaar vervoer. Onze autoverhuur in Alghero is gevestigd bij de luchthaven, zodat u direct vanaf de luchthaven in de auto kunt stappen. U kunt uw auto eenvoudig huren per telefoon, e-mail, internet of zelfs onze mobiele app. Ook het reisbureau zal met alle plezier een auto huren in Alghero. Op deze manier komen alle bezienswaardigheden dichtbij. Wat dacht u van een bezoekje aan de spannende Grotta di Nettuno of de eeuwenoude Convento di San Francesco? Ook het Bastione Maddalena is zeker een bezoekje waard. Ook wanneer u voor zakelijke redenen weg bent, kunt u op deze manier verloren uurtjes invullen. Een navigatiesysteem behoort tot de opties.

Snel en makkelijk een auto huren

Onze autoverhuur in Alghero staat altijd voor u klaar. Wij zijn zes dagen per week op diverse tijden geopend. De huurauto inleveren kan zelfs 24 uur per dag. Betalen is eenvoudig, dit kan door op de locatie af te rekenen of door online te betalen. U kunt uw rekening altijd online inzien. Een huurovereenkomst biedt zekerheid aan beide partijen. Reist u met kinderen? Dat is geen probleem, wij stellen met plezier kinderzitjes tot uw beschikking. Wilt u Alghero nu echt van zijn beste kant zien? Wilt u genieten van de omgeving, de stad en dat alles terwijl u middenin de cultuur zit? Er is geen betere manier om dat te doen dan per huurauto. Huur een luxe auto en geniet van het idyllische Alghero.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice