Autoverhuur
Haifa
Inklappen
IsraŽl // Haifa
Gegevens wijzigen

Auto huren Haifa – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Sixt autoverhuur wil uw partner zijn als u een moderne, veilige en goedkope huurauto zoekt voor uw bezoek aan Haifa. Wij bieden u veel keuze, zowel in voertuigcategorieŽn als extra opties.

 
 • Haifa
  48 Hahistadrut St
  32960 Haifa

  Ma. - Do.08:00 - 17:00
  Vr.08:00 - 12:00
  Zo.08:00 - 17:00
  Feestdag08:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Haifa

  Sixt Autoverhuur
  48 Hahistadrut St
  32960 Haifa

  Ma. - Do.08:00 - 17:00
  Vr.08:00 - 12:00
  Zo.08:00 - 17:00
  Feestdag08:00 - 12:00

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

Goedkoop een auto huren in Haifa bij Sixt

Als u Haifa wilt bezoeken en ook uitstapjes wilt maken naar andere IsraŽlische steden, is Sixt uw adres om met veel voordeel een auto te huren. Wij bieden u goede service en volledig comfort in autoverhuur. De keuze voor de voertuigcategorie en eventuele extra opties ligt bij u. Wij hebben uw auto gereed als u gearriveerd bent. Wilt u meteen door? Boekt u dan uw auto met opties van tevoren via onze app of website. Waarschijnlijk komt u aan op Haifa luchthaven (HFA). Deze kleine luchthaven ligt binnen de stadsgrenzen van Haifa; het centrum bereikt u eenvoudig en snel. Uw huurauto in Haifa is niet ouder dan zes maanden, goed onderhouden en van moderne gemakken voorzien.

Autoverhuur in Haifa biedt u veel comfort en vrijheid

Haifa is een mooie en overzichtelijke stad in het noorden van IsraŽl met een aantal interessante bezienswaardigheden. Het bekendst zijn de Baha'i tuinen met hun gouden koepel. De tempel is te bezichtigen, maar u moet wel 1400 traptreden overwinnen. Het uitzicht is echter zeer de moeite waard. Wie geÔnteresseerd is in Bijbelse geschiedenis, mag een bezoek aan de grot van Elijah zeker niet aan zich voorbij laten gaan. Voor een dagje ontspanning zijn de uitgestrekte stranden rond Haifa een aanrader. Gaat u hier ook zeker snorkelen of duiken.

Ontdek IsraŽl door een auto te huren in Haifa

Sixt autoverhuur maakt het mogelijk om alle interessante bezienswaardigheden rondom Haifa in uw eigen tempo te ontdekken. Als u tot rust wilt komen in de natuur, dan is een bezoek aan Mount Carmel National Park aan te bevelen. Wilt u in de voetsporen van Jezus treden, bezoekt u dan zeker de stad Nazareth, en slaat u dan een bezoek aan het meer van Galilea zeker niet over. Bijbelse geschiedenis en overblijfselen van de Romeinse overheersing treft u aan als u de steden Ceasarea of Akko bezoekt. Loopt u daar rond en laat duizenden jaren historie op u inwerken. Keert u dan terug naar Haifa voor een rustige dag aan Dado Beach, of wandelt u rond in de beeldentuin Gan Hapsalim. Met een gehuurde auto geniet u meer van uw verblijf in Haifa.

 
 

Auto huren op de luchthavens

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice