Autoverhuur
Thera Luchthaven
Inklappen
Griekenland // Santorini // Thera Luchthaven
Gegevens wijzigen

Auto huren Thera Luchthaven - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Road Messaria, Ancient Thira
  84700 Santorini GR +30-2286034102
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: JTR
Openingstijden
Ma. - Zo.09:00 - 23:00
Feestdag09:00 - 23:00
 
 

Goedkoop een auto huren op Thera luchthaven

Voor uw reis naar het prachtige eiland Santorini landt u ongetwijfeld op Thera luchthaven (JTR). Heeft u al nagedacht over vervoer op dit eiland? Zowel de pittoreske dorpjes als de indrukwekkende natuur vragen om een kleine ontdekkingsreis. Doet u dit vooral door een auto te huren bij Sixt autoverhuur. Op onze vestiging op Thera luchthaven bieden wij u comfortabele en goed onderhouden zakelijke auto's, SUV's, maar ook sportwagens en cabrio's. Wilt u handige extra opties zoals een automaat, navigatie of een kinderzitje? Boek uw huurauto online of via onze gratis apps en reserveer deze opties eenvoudig tegelijkertijd.

Thera luchthaven en onze vestiging

Onze vestiging op Thera luchthaven is zeven dagen per week geopend van 06.00 tot 23.00 uur. De oostkust van het eiland ligt vlak naast het vliegveld. Wilt u in noordelijke of zuidelijke richting, dan kunt u het beste eerst richting westen rijden over de Epar. Od. Mesarias-Archeas Tiras. Vervolgens kiest u aan de westkust voor een grote doorgaande weg in noordelijke of zuidelijke richting. De lokale bevolking noemt het eiland Thiras, maar ook de naam Santorini is algemeen bekend. Een auto huren op dit eiland stelt u in staat om alle prachtige bezienswaardigheden op eigen gelegenheid te ontdekken.

Het eiland ontdekken in een huurauto

Rond 1500 voor Christus vond op dit eiland een kolossale vulkanische uitbarsting plaats. Veel wetenschappers vermoeden dat de Atlantis-legende hier zijn oorsprong vond. Het eiland staat bekend om zijn schitterende en azuurblauwe wateren en de prachtige witte dorpjes. U kunt per boot de beroemde caldera bekijken en tegelijkertijd de kleinere eilanden Palea Kameni en Therasia bezoeken. Een auto huren bij Sixt autoverhuur stelt u in staat om zo efficiŽnt mogelijk de archeologische site Akrotiri te bewonderen en vervolgens door te rijden naar de gezellige hoofdstad Fira. Als u zin heeft in een dagje aan het strand, bezoekt u dan eens Red Beach met zijn beroemde roodgekleurde zand.

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Zo.09:00 - 23:00
Feestdag09:00 - 23:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Thera Luchthaven JTR Road Messaria, Ancient Thira 84700 Santorini 36.405741, 25.470202 +30-2286034102

Sixt verhuurstation Thera Luchthaven JTR

Road Messaria, Ancient Thira
84700 Santorini
 
Telefoon +30-2286034102

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice