Auto huren in Rhodes

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Rhodes

Een auto huren in Rhodes

Een auto huren in Rhodes

Er is geen betere manier om Rhodes te verkennen dan met de auto, deze kunt u voordelig huren bij Sixt. Rhodes is een uitstekende bestemming in elk seizoen. De zon schijnt daar immers vrijwel het hele jaar door. Omdat Rhodes een relatief groot eiland is, het grootste van de Dodecanese, is een rondreis met de auto een eenvoudige manier om de verschillende bezienswaardigheden op dit schitterend Grieks eiland aan te doen. In het Noorden van het eiland is de hoofdstad met haar vele archeologische overblijfselen en pittoreske stadscentrum. Slaat u het typisch Griekse dorpje Lindos, in het oosten, vooral niet. Het fotogeniek plaatsje ziet er schitterend uit met haar witte huisjes en azuurblauwe zee. In het westen zijn de indrukwekkende overblijfselen van Kamiros te zien, een stadje dat vroeger van groot belang was. U kunt uw auto ophalen bij de servicebalie van de autoverhuur op het vliegveld of in het centrum van Rhodes en dan op uw gemak het hele eiland bezoeken van noord naar zuid en van oost naar west!
De gemakken van de autoverhuur in Rhodes

De gemakken van de autoverhuur in Rhodes

U kunt een auto huren uit het ruime aanbod in ons assortiment. Bent u op vakantie met uw gezin of reist u met zijn tweeën? Gaat u excursies ondernemen vanuit een plek of gaat u erop uit trekken van plaats naar plaats? Wij hebben huurauto's die aansluiten op verschillende omstandigheden, van robuuste terreinwagens tot aan cabrio's, comfortabele stationwagens en compacte auto's. Voor elk wat wils! U reserveert een van onze betrouwbare auto's telefonisch of via de website of app en vervolgens krijgt u de autosleutels overhandigd aan de servicebalie van onze autoverhuur in Rhodes. Dankzij de prijsvergelijking voor goedkope prijzen bieden wij voordelige tarieven bij onze goedkope autoverhuur.
Een veelzijdige bestemming in de zon

Een veelzijdige bestemming in de zon

Onze auto's voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Door een auto te huren in Rhodes kunt u onbezorgd genieten van de schitterende landschappen van Rhodes. Wij verzorgen de rest. Rhodes is een zeer diverse bestemming. Door een auto te huren kunt u op één dag van de prachtige natuur genieten tijdens een wandeling door de vlindervallei, vervolgens cultuur beleven bij de vele culturele bezienswaardigheden zoals het kasteel van Monolithos en de dag eindigen met ouderwetse Griekse gezelligheid in een van de traditionele taverna's met een heerlijk visgerecht.
Show more
Handige weetjes voor huren in Rhodes
Flexibele huuropties:
Je hebt de keuze om gratis jouw boeking te annuleren wanneer je kiest voor om later te betalen. Annuleren kan dan tot aan de dag van de boeking.
Boekbare extra’s:
Stel jouw huurauto helemaal samen met boekbare extra’s. Zo zijn niet alleen GPS en extra bestuurder geen probleem, maar kan je ook kiezen voor een kinderzitje of extra dekking.
Autoverhuur onder 25 jaar in Rhodes:
In Rhodes moet je minimaal 21 jaar oud zijn om een auto te kunnen huren. Verder moet je minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Rhodes
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Rhodes?
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Rhodes?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Rhodes?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Rhodes?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Rhodes

Meer weergeven