Rhodes

Auto huren Rhodes – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Rhodes

Er is geen betere manier om Rhodes te verkennen dan met de auto, deze kunt u voordelig huren bij Sixt. Rhodes is een uitstekende bestemming in elk seizoen. De zon schijnt daar immers vrijwel het hele jaar door. Omdat Rhodes een relatief groot eiland is, het grootste van de Dodecanese, is een rondreis met de auto een eenvoudige manier om de verschillende bezienswaardigheden op dit schitterend Grieks eiland aan te doen. In het Noorden van het eiland is de hoofdstad met haar vele archeologische overblijfselen en pittoreske stadscentrum. Slaat u het typisch Griekse dorpje Lindos, in het oosten, vooral niet. Het fotogeniek plaatsje ziet er schitterend uit met haar witte huisjes en azuurblauwe zee. In het westen zijn de indrukwekkende overblijfselen van Kamiros te zien, een stadje dat vroeger van groot belang was. U kunt uw auto ophalen bij de servicebalie van de autoverhuur op het vliegveld of in het centrum van Rhodes en dan op uw gemak het hele eiland bezoeken van noord naar zuid en van oost naar west!

Bekijk meer Bekijk minder
De gemakken van de autoverhuur in Rhodes

De gemakken van de autoverhuur in Rhodes

U kunt een auto huren uit het ruime aanbod in ons assortiment. Bent u op vakantie met uw gezin of reist u met zijn tweeën? Gaat u excursies ondernemen vanuit een plek of gaat u erop uit trekken van plaats naar plaats? Wij hebben huurauto's die aansluiten op verschillende omstandigheden, van robuuste terreinwagens tot aan cabrio's, comfortabele stationwagens en compacte auto's. Voor elk wat wils! U reserveert een van onze betrouwbare auto's telefonisch of via de website of app en vervolgens krijgt u de autosleutels overhandigd aan de servicebalie van onze autoverhuur in Rhodes. Dankzij de prijsvergelijking voor goedkope prijzen bieden wij voordelige tarieven bij onze goedkope autoverhuur.

Een veelzijdige bestemming in de zon

Een veelzijdige bestemming in de zon

Onze auto's voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Door een auto te huren in Rhodes kunt u onbezorgd genieten van de schitterende landschappen van Rhodes. Wij verzorgen de rest. Rhodes is een zeer diverse bestemming. Door een auto te huren kunt u op één dag van de prachtige natuur genieten tijdens een wandeling door de vlindervallei, vervolgens cultuur beleven bij de vele culturele bezienswaardigheden zoals het kasteel van Monolithos en de dag eindigen met ouderwetse Griekse gezelligheid in een van de traditionele taverna's met een heerlijk visgerecht.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties