Autoverhuur
Kreta Heraklion Luchthaven
Inklappen
Griekenland // Kreta // Heraklion airport
Gegevens wijzigen

Auto huren Kreta Heraklion Luchthaven - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Kazantzakis Airport
  71500 Heraklion GR +30-2810280915
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: HER
Openingstijden
Ma. - Zo.07:00 - 00:30
Feestdag07:00 - 00:30
 
 

Beste klant, welkom op Kreta Heraklion luchthaven. Een auto huren op Kreta Airport kan een goede oplossing bieden voor zowel uw zakenreis of voor uw vakantie. Onze autoverhuur locatie op het vliegveld heeft voor beiden gelegenheden een goede auto voor u klaar staan. U kunt uw huurauto op Kreta Heraklion Airport regelen of indien gewenst al vooraf thuis via de website of de mobiele app. Wij zullen er dan voor zorgen dat de huurauto voor u klaar staat. Tot snel op Kreta Heraklion Luchthaven!

Een auto huren op Heraklion Airport (HER)

Zon, zee, strand, een heerlijk hotel en een prachtig uitzicht op het eiland Kreta. Wat wil je nu nog meer? Een huurauto van Sixt natuurlijk! Wij zijn aanwezig op Heraklion Airport waar u direct een auto mee kunt nemen. Op deze manier kunt u direct met uw auto van uw vakantie of zakelijke reis genieten. En het maakt niet uit op welk tijdstip u aankomt, want door de ruime openingstijden kunnen wij u altijd van dienst zijn. En wilt u uw auto buiten de reguliere openingstijden weer inleveren? Ook dat is bij ons geen probleem. Op deze manier kunt u heerlijk genieten van uw vakantie op Kreta.

Autoverhuur op Heraklion Airport; veilig en gemakkelijk!

Een auto huren was nog nooit zo eenvoudig als bij Sixt autoverhuur. Wij houden namelijk rekening met uw persoonlijke wensen, zodat u onbezorgd van uw vakantie op Heraklion kan genieten. Wij beschikken dan ook over diverse typen auto's die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Dus of u nu op zoek bent naar een sportieve auto of juist een auto met veel opbergruimte; bij ons vindt u het allemaal! Wat helemaal ideaal is, met een huurauto kunt u in Heraklion de mooiste plekjes ontdekken die normaal gesproken niet met het openbaar vervoer bereikbaar zijn. Bovendien bent u met een van onze auto's niet aan tijden gebonden, zoals dat wel het geval is met georganiseerde groepsexcursies. Wij helpen u dan ook graag met het uitzoeken van de juiste auto.

Een auto huren; de basis van een onbezorgde vakantie

Een auto huren bij ons bedrijf biedt u een onbezorgde vakantie. U hoeft zich niet druk te maken om de staat van de auto, aangezien wij goed voor de diverse auto's zorgen. U kunt de auto snel en eenvoudig ophalen wanneer u op Heraklion Airport arriveert, zonder dat u afhankelijk bent van het openbaar vervoer.

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Zo.07:00 - 00:30
Feestdag07:00 - 00:30

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Kreta Heraklion Luchthaven HER Kazantzakis Airport 71500 Heraklion 35.339722, 25.180278 +30-2810280915

Sixt verhuurstation Kreta Heraklion Luchthaven HER

Kazantzakis Airport
71500 Heraklion
 
Telefoon +30-2810280915

Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk. Teruggave na sluitingstijd van de vestiging is mogelijk.

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice