Corfu

Auto huren Corfu – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

U huurt snel, betrouwbaar en voordelig een auto in Corfu bij de autoverhuur van Sixt. In deze prachtige Griekse plaats hebben wij twee vestigingen waar u terecht kunt voor een huurauto die bij u past. Uiteraard is er een locatie direct bij de luchthaven, zodat u direct vanaf het vliegtuig door kunt reizen in uw huurauto. Deze auto is maximaal een half jaar oud en te huren met diverse extra's, zoals een kinderzitje of een navigatie. Uiteraard zijn alle auto's van onze autoverhuur in Corfu all-risk verzekerd.

ALLE SIXT LOCATIES

Naar wens een auto huren in Corfu

Bij onze autoverhuur in Corfu zetten wij graag de auto klaar die bij u past, of het nu gaat om een snelle sportwagen, een ruime gezinswagen of een luxe auto met status. U kunt een auto huren van diverse merken, als onder meer Chevrolet, Peugeot, Nissan en Mercedes. U kunt alles al vanaf huis regelen, zodat uw auto bij onze goedkope autoverhuur in Corfu klaar staat op het moment dat u het wenst, uiteraard voor de gewenste periode. U reserveert uw auto makkelijk via de website of met uw mobiel, via onze app. Ook ons callcenter is u graag van dienst. Reserveert u liever uw gehele reis via een reisorganisatie, inclusief uw huurauto? Ook dan zijn hier mogelijkheden toe.

Bekijk meer Bekijk minder
Een auto huren tegen een scherpe prijs

Een auto huren tegen een scherpe prijs

Als u een prijsvergelijking voor goedkope prijzen maakt, dan ziet u dat u bij ons een auto kunt huren tegen zeer lage tarieven. Daarnaast gelden er regelmatig leuke kortingen en aanbiedingen. Corfu heeft ontzettend veel mogelijkheden om leuke uitstapjes te maken en activiteiten te ondernemen. Zo kunt u vanaf onze autoverhuur in Corfu direct een gezellig uitstapje gaan maken naar bijvoorbeeld het Byzantijns kasteel Angelokastro in Kerkyra, of naar het indrukwekkende Archeologisch Museum of bijvoorbeeld het natuurschoon Korissionmeer. Een tripje naar het onbewoonde eiland Pontikonisi eiland is ook een absolute aanrader. Met een gehuurde auto kunt u echt alle kanten op. Wij zorgen ervoor dat u veilig en zonder zorgen de weg op kunt in een goede en voordelige auto.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties