Versailles

Auto huren Versailles – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren doet u bij de autoverhuur van Sixt in Versailles! Boeken kan op ieder gewenst moment online via deze website of met een app op uw mobiele telefoon. Wilt u even overleggen? Bel ons dan of bezoek een van de balies van onze verhuurlocaties. Boeken kan overigens ook via een reisbureau. U vindt ons vlakbij kasteel Versailles aan de Rue des Chantiers 22. Deze verhuurlocatie ligt op steenworp afstand van een snelweg en een metrostation. Paris Orly Airport (ORY) is het dichtstbijzijnde vliegveld. U hebt Parijs dus binnen handbereik!

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Versailles heeft alleen maar voordelen

Wilt u een prijsvergelijking voor goedkope prijzen maken? Goedkope autoverhuur vindt u zeker in Versailles. En dat is goed te verklaren. Behalve voordelige auto's verhuren, doen we gewoon wat we zeggen. Uw huurauto staat - zoals afgesproken - tijdig voor u klaar. Aan onze service werken we dag en nacht. U kunt ons dan ook 24/7 bereiken op +31(0)23-5698656 of de Nederlandse hotline. De huurovereenkomst is helder en duidelijk. Eventuele extra's worden hierin opgenomen. Zo kunt u een navigatiesysteem, een kinderzitje, winterbanden of een extra bestuurder bijboeken. Verder is het goed om te weten, dat onze auto's nooit ouder zijn dan een half jaar. Kortom, wie autoverhuur in Versailles zegt, zegt goedkope autoverhuur in Versailles! Ervaar zelf dat een auto huren in Versailles eigenlijk alleen maar voordelen heeft.

Bekijk meer Bekijk minder
Versailles: een prima uitgangspunt om Parijs te ontdekken!

Versailles: een prima uitgangspunt om Parijs te ontdekken!

Wilt u zich wanen in de tijden van Lodewijk XIII en Lodewijk XIV? Haal dan uw hart op in het wereldberoemde kasteel Versailles en in de prachtige tuinen. Daarna is het zeker aan te raden om een auto te huren en Parijs te verkennen. Wat dacht u van het Louvre, de Notre-Dame, de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe? En Parijs ontdekken betekent vaak ook er gewoon zijn en rondkijken. Een terrasje pakken, heerlijk eten, shoppen in de Avenue de Champs-Élysées of de Avenue Montiagne en daarna de nacht doorbrengen in een sfeervol hotel. Ervaar zelf dat Versailles een prima uitgangspunt is om Parijs te ontdekken!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties