Autoverhuur
Vélizy-Villacoublay
Inklappen
Frankrijk // Vélizy-Villacoublay
Gegevens wijzigen

Auto huren Vélizy-Villacoublay – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Parijs Velizy/BMW
  39 Avenue Louis Breguet
  78140 Vélizy Villacoublay

  Ma. - Vr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Op deze locatie huren

 • Parijs Velizy/BMW

  Sixt Autoverhuur
  39 Avenue Louis Breguet
  78140 Vélizy Villacoublay

  Ma. - Vr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens

Met autoverhuur van Sixt kunt u op verkenning in Velizy

In de buurt van authentiek Versailles vindt men Velizy, een prachtige gemeente die veel te bieden heeft. Het is echter een uitgestrekte gemeente, dus één van de makkelijkste manieren om u daar te vervoeren is per huurauto. Wij hebben voor u een service met ruim 4000 vestigingen wereldwijd en meer dan 180.000 auto's. Alle auto's die kunt huren zijn maximaal een half jaar oud en dus is een auto huren in Velizy altijd een goede mogelijkheid. Bovendien kunt u 24 uur per dag uw huurauto terug brengen naar onze autoverhuur in Velizy.

Gemak dient de mens

Bij Sixt autoverhuur in Velizy wordt het u zo makkelijk mogelijk gemaakt om een auto te huren. Dat betekent dat u kunt reserveren waar en wanneer het u uitkomt. Zo kunt u langskomen in één van onze vestigingen, maar ook kunt u bellen naar de reserveringslijn. Bent u al onderweg en wilt u nog een auto huren in Velizy? Geen nood, want dankzij onze mobiele applicatie voor gsm, PDA en Blackberry kunt u ook onderweg een auto huren. Een extra service bij onze goedkope autoverhuur is dat wij voor u altijd een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's maken. Zo betaalt u nooit te veel.

Rubriek

Velizy staat bekend om de prachtige oude gebouwen en de mooie regio waarin het gelegen is. U heeft dan ook de mogelijkheid om de hele streek te verkennen op uw gemakje wanneer u kiest voor een auto huren in Velizy. Wij bieden u de mogelijkheid een navigatiesysteem bij te boeken, of een kinderzitje wanneer u de kinderen meeneemt. Ook kunt u een extra bestuurder toevoegen en bent u standaard all-risk verzekerd wanneer u rondrijdt in één van onze auto's. Start met zorgeloos genieten en kies voor een huurauto die u alle vrijheid biedt. Betalen kunt u achteraf of wanneer u de auto terugbrengt en zodoende bent u zelf degene die alle keuzes maakt! Wij horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice