Vannes

Auto huren Vannes – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Cultuur snuiven in Bretagne? Met huureen auto van Sixt autoverhuur in Vannes bent u er helemaal klaar voor. Maak het uzelf gemakkelijk en stap direct na aankomst over in een comfortabele huurauto. Ons team staat voor u klaar in het treinstation van Vannes (VNEX01) dat tevens halteplaats is voor de TGV.

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur met maximale service

Vannes is een prachtige stad met antiek stadscentrum en een fraaie stadsmuur. Het is een goede locatie om gebruik te maken van onze goedkope autoverhuur. Autoverhuur Vannes is gevestigd aan de Boulevard de la Paix 56 B. Onze medewerkers zorgen hier dat u snel over de vereiste mobiliteit beschikt.Natuurlijk wordt u uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden. Op deze autoverhuur locatie verhuren wij personenauto's, stationwagens, sportauto's, cabrio's en busjes. Deze ruime keus kunt u nog aankleden met diverse extra opties. Zo is een navigatiesysteem een echte aanrader. Een auto huren in Vannes doet u immers vooral om de stad en omgeving eens flink te gaan verkennen. Heeft u kleine kinderen in uw gezelschap, dan kan eenvoudig een kinderzitje worden geplaatst. Ook een extra bestuurder vindt moeiteloos een plek in de huurovereenkomst. Natuurlijk maken onze medewerkers voor u een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Zo weet u zeker dat u bij een auto huren in Vannes voor de aantrekkelijkste mogelijkheid kiest.

Bekijk meer Bekijk minder
Geniet van een interessante vakantie

Geniet van een interessante vakantie

Vannes is ruim 2000 jaar oud en ligt aan de monding van de gelijknamige rivier. Het zal u niet verbazen dat er heel wat te beleven valt. De stad heeft een schitterend oud stadscentrum en herbergt 272 gebouwen die op de lijst van historische monumenten staan. Bovendien viert Vannes in juli de indrukwekkende Fêtes historiques.Maar een auto huren in Vannes doet u niet alleen om in deze mooie stad te blijven. Ook de omgeving is bijzonder indrukwekkend. Zo is een bezoek aan de steden St. Nazaire en Nantes beslist de moeite waard. En bezoekt u Vannes in de zomer, dan is het heel aantrekkelijk om een auto te huren om een dagje naar het strand te gaan!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties