Auto huren in Valence

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Valence

*De prijzen zijn berekend op 26.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Valence Treinstation TGV/SNCF, beginnend op 02.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Valence

Auto huren Valence – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Valence – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Valence staat bekend om zijn historie en als de poort naar het Franse zuiden. Het is daarom de ideale start- en vertrekplaats om een auto te huren bij Sixt autoverhuur. Op maar liefst vier locaties is een auto huren in Valence mogelijk. Direct op de luchthaven van Valence-Chabeuil (VAF), bij het centraal station van Valence, bij de hogesnelheidslijn TVG én in het stadscentrum. U kunt dus vanaf elke plek een ontspannen dagje uit met uw huurauto naar plekken zoals het prachtige Parc Perdrix met zijn fraaie sculpturen, de eco-boerderij Tournon d'Agenais, de eeuwenoude kastelen en de vele uit de 11e eeuw daterende kerken.
Nieuwe huurauto's en een hoge service bij Sixt autoverhuur in Valence

Nieuwe huurauto's en een hoge service bij Sixt autoverhuur in Valence

Valence is beroemd om zijn kunst, geschiedenis en gastronomie. Of u nu per trein of auto aankomt in Valence, de behulpzame medewerkers in onze autoverhuur in Valence staan klaar om u aan een nieuwe stadsauto, stationwagen, SUV, cabrio of sportauto te helpen. U rijdt zo weg in uw gehuurde BMW, Fiat, VW, Mini, Peugeot of Citroën. Als u met een groep bent, kunt u ook een busje huren. Het is lekker toeren, in de al wetende dat de eerste 500 kilometer zijn inbegrepen en u heeft gekozen voor kwalitatief hoogstaande maar goedkope autoverhuur. Er kan snel en eenvoudig een extra bestuurder worden bijgeboekt, de WA-verzekering kan worden opgewaardeerd naar een all-risk verzekering en een GPS-systeem kan als aanvulling worden geregeld.
Besluit thuis al tot een auto huren in Valence

Besluit thuis al tot een auto huren in Valence

U hoeft niet te wachten tot uw aankomst in Valence, gelegen aan de oevers van de Rhône, om een auto te huren. U kunt altijd spontaan binnenlopen voor een reservering aan de balie, maar u wint tijd als u de formaliteiten thuis al regelt. Op onze website staan alle huurauto's keurig gerangschikt. Reserveren gaat snel en gemakkelijk. U kunt ook gebruikmaken van onze handige app voor tablet en smartphone of een telefonische reservering plaatsen via +31(0)23 56 986 56. Kijk rustig naar alle aanbiedingen en pak uw voordeel dankzij onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Dan kunt u bij aankomst in Valence direct op stap voor een ritje langs de vele wijngaarden, naar de Romaanse Saint-Apollinaire kathedraal of de Crussol ruïnes, waar u kunt genieten van een adembenemend uitzicht.
Show more

Handige weetjes voor huren in Valence

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Valence?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Valence dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Valence.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Valence?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Valence. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,8
Op basis van 1055 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,9)
Overgave voertuig
(4,9)
De route naar SIXT
(4,9)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Valence

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Valence?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Valence?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Valence?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?