Valence

Auto huren Valence – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Valence staat bekend om zijn historie en als de poort naar het Franse zuiden. Het is daarom de ideale start- en vertrekplaats om een auto te huren bij Sixt autoverhuur. Op maar liefst vier locaties is een auto huren in Valence mogelijk. Direct op de luchthaven van Valence-Chabeuil (VAF), bij het centraal station van Valence, bij de hogesnelheidslijn TVG én in het stadscentrum. U kunt dus vanaf elke plek een ontspannen dagje uit met uw huurauto naar plekken zoals het prachtige Parc Perdrix met zijn fraaie sculpturen, de eco-boerderij Tournon d'Agenais, de eeuwenoude kastelen en de vele uit de 11e eeuw daterende kerken.

ALLE SIXT LOCATIES

Nieuwe huurauto's en een hoge service bij Sixt autoverhuur in Valence

Valence is beroemd om zijn kunst, geschiedenis en gastronomie. Of u nu per trein of auto aankomt in Valence, de behulpzame medewerkers in onze autoverhuur in Valence staan klaar om u aan een nieuwe stadsauto, stationwagen, SUV, cabrio of sportauto te helpen. U rijdt zo weg in uw gehuurde BMW, Fiat, VW, Mini, Peugeot of Citroën. Als u met een groep bent, kunt u ook een busje huren. Het is lekker toeren, in de al wetende dat de eerste 500 kilometer zijn inbegrepen en u heeft gekozen voor kwalitatief hoogstaande maar goedkope autoverhuur. Er kan snel en eenvoudig een extra bestuurder worden bijgeboekt, de WA-verzekering kan worden opgewaardeerd naar een all-risk verzekering en een GPS-systeem kan als aanvulling worden geregeld.

Bekijk meer Bekijk minder
Besluit thuis al tot een auto huren in Valence

Besluit thuis al tot een auto huren in Valence

U hoeft niet te wachten tot uw aankomst in Valence, gelegen aan de oevers van de Rhône, om een auto te huren. U kunt altijd spontaan binnenlopen voor een reservering aan de balie, maar u wint tijd als u de formaliteiten thuis al regelt. Op onze website staan alle huurauto's keurig gerangschikt. Reserveren gaat snel en gemakkelijk. U kunt ook gebruikmaken van onze handige app voor tablet en smartphone of een telefonische reservering plaatsen via +31(0)23 56 986 56. Kijk rustig naar alle aanbiedingen en pak uw voordeel dankzij onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Dan kunt u bij aankomst in Valence direct op stap voor een ritje langs de vele wijngaarden, naar de Romaanse Saint-Apollinaire kathedraal of de Crussol ruïnes, waar u kunt genieten van een adembenemend uitzicht.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties