Straatsburg

Straatsburg een auto huren

Wil je een auto huren in Straatsburg? Of je nou voor werk of voor je plezier naar Straatsburg komt, SIXT biedt altijd de beste huurauto’s om de stad of omgeving in te trekken. Als je met het vliegtuig aankomt, kun je direct bij de SIXT service op luchthaven Straatsburg een auto ophalen. Ben je met de trein? Dan is er de SIXT verhuur op het treinstation van Straatsburg. Vanaf beide locaties ben je na een korte rit al in het stadscentrum. Natuurlijk heb je bij SIXT altijd een ruime keuze uit handige Economy auto’s, maar er zijn bijvoorbeeld ook cabrio’s te huur. Wat je ook kiest, de medewerkers van SIXT staan altijd klaar om jou snel op weg te helpen.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Straatsburg

Voor ieder soort reis heeft SIXT het perfecte voertuig. Als je een auto huurt in Straatsburg om de stad te bezichtigen, dan is een Comfort, Economy, of Sedan handig. Natuurlijk is er ook meer luxe te verkrijgen, zoals SUV’s, Cabrio’s, Luxe- en Sportmodellen. Veel ruimte nodig? Dan zijn er bestel- en personenbusjes te huur. Je kunt de auto huren voor zolang als je wilt; er is zowel eendagshuur als langetermijn verhuur mogelijk. Tenslotte kun je altijd handige extra’s aanvragen, zoals een kinderstoeltje, een extra bestuurder, of navigatie.

Handige tips bij een bezoek aan Straatsburg

Wat te doen in Straatsburg

Het prachtige Straatsburg is de hoofdstad van de noord-Franse regio Elzas. Een bezoek aan deze stad is niet compleet zonder de authentieke kleine straatjes te bewonderen en de grote kathedraal te bezoeken. Het zou daarnaast bijna zonde zijn om geen bezoek te brengen aan de nabijgelegen natuurparken, zoals Vosges du Nord. Deze gebieden zijn uitstekend te bereiken met de auto.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Sixt luchthaven
locaties in Frankrijk

Zie alle luchthaven locaties