Saint-Tropez

Auto huren in Saint-Tropez: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

De stranden of het mondaine Saint-Tropez ontdekken, kan met een huurauto van Autoverhuur Sixt. Want de Côte d'Azur is meer dan alleen een mondaine kuststrook. Het achterland heeft veel natuurschoon te bieden. Door een auto te huren in Saint-Tropez rijdt u eenvoudig naar bergdorpjes en baaien die u anders had moeten missen.

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur Saint-Tropez om Cote d'Azur te ontdekken

Saint-Tropez is een van de toeristische trekpleisters van de Côte d'Azur. Heerlijke zomerse temperaturen, mooie stranden en een gezellig dorp met smalle straatjes zorgen ervoor dat jaarlijks veel toeristen naar het Zuid-Franse plaatsje vertrekken. Want wie wandelt niet graag door de smalle straatjes met typische Franse cafeetjes en terrasjes. Of wie vergaapt zich niet graag aan de prachtige en imposante luxe boten van miljonairs die in de haven liggen aangemeerd. Saint-Tropez is meer dan dat. Door een auto te huren in Saint-Tropez kunt u ook een kijkje nemen buiten de dorpsgrenzen. Ga vanaf Autoverhuur Saint-Tropez op weg en bezoek tussen de plaatsjes Cap du Pinet en Cap Camarat de klippen waar veel stranden achter verborgen liggen. Over de klippen loopt een mooi pad waar het heerlijk wandelen en hiken is.

Bekijk meer Bekijk minder
Prijsvergelijking voor goedkope autoverhuur

Prijsvergelijking voor goedkope autoverhuur

Ook de kustweg van Saint-Tropez naar Cannes is met auto huren de moeite waard. Onderweg komt u bekende plaatsjes als Fréjus, Saint-Raphaël tegen en rijdt u langs de kust aan de voet van het Esterel-gebergte naar Cannes. Met als hoogtepunten mooie stranden, een hoog spoorviaduct en diverse punten waar u een prachtig uitzicht heeft over de baai van onder meer Cannes. Voor het verkennen van dit prachtige achterland is een betrouwbare auto van groot belang. De beste auto vindt u door bij autoverhuur Saint-Tropez een prijsvergelijking voor goedkope prijzen te maken. De auto's zijn maximaal een half jaar oud en kunnen uitgerust worden met extra's als een navigatiesysteem en kinderstoeltjes. Reserveringen kunnen gemaakt worden via internet, telefonisch of bij een reisbureau. De medewerkers zorgen voor belangrijke bijzaken als verzekeringen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties