Saint-Pierre-des-Corps

Saint-Pierre-des-Corps auto huren

Begin je vakantie in de Loire-vallei lekker op je gemak. Vanaf Saint-Pierre-des-Corps een auto huren kan gemakkelijk vanaf het centraal geleden treinstation. Voor een prachtige rondreis langs de Loire huur je bijvoorbeeld een fijne Sedan of een ruime Stationwagen voor het hele gezin. Saint-Pierre-des-Corps is het perfecte startpunt voor een mooie reis door de Loire. Bij SIXT huur je makkelijk luxe, nieuwe voertuigen van topmerken, maar dan heel scherp geprijsd. Met onze ruime openingstijden en vriendelijke, Engelssprekende medewerkers helpen we je zo op weg.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Saint-Pierre-des-Corps

In Saint-Pierre-des-Corps een auto huren is heel eenvoudig. We hebben bij SIXT een ruimte vloot luxe auto's voor je klaarstaan met mooie merken zoals Volkswagen, BMW en Audi. Kies een leuke, praktische Sedan of een ruime SUV of Stationwagen om je reis comfortabel en flexibel in te vullen. Met boekbare extra's zoals een navigatiesysteem om een extra bestuurder maak je jouw reservering compleet. Je kunt bij SIXT terecht voor kort of lange periode. Kies bijvoorbeeld weekendverhuur voor een leuke citytrip of wekelijks verhuur of langetermijn verhuur voor een mooie rondreis door het Loiredal.

Handige tips bij bezoek aan Saint-Pierre-des-Corps

Wat te doen in Saint-Pierre-des-Corps

Saint-Pierre-des-Corps ligt in het hart van het Loiredal. Vanaf hier kan je een mooie kastelenroute rijden, bezoek bijvoorbeeld het Château de Brissac of het Château de Gien. Nabij Saint-Pierre-des-Corps liggen mooie historische steden zoals Tours en Orléans en kun je in de zomer heerlijk genieten van wijnproeverijen, wandelingen en fietstochten langs de rivier de Loire.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties