Saint Ouen

Auto huren Saint Ouen – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Verken Parijs en omgeving met een auto huren in Saint-Ouen

Een auto huren in Saint-Ouen bij Sixt autoverhuur is bij uitstek de manier om deze prachtige buitenwijk van Parijs en de Lichtstad zelf te verkennen. Onze autoverhuur in Saint-Ouen heeft voor elk reisgezelschap een passende stadsauto, gezinsvriendelijke stationwagen, ruime SUV of busje voor groepen. Net wat uw smaak en behoefte zijn. U rijdt er comfortabel mee door deze noordelijke banlieu van Parijs, op weg naar de haven of de grootste vlooienmarkt van de regio met zijn vele antiekdealers, tweedehands meubels, kledingstands en sieradenkramen. Deze markt trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. En natuurlijk zijn met een huurauto de highlights van Parijs als de Eiffeltoren, Notre Dame, het Louvre, Musée d'Orsay en Arc de Triomph binnen handbereik.

Bekijk meer Bekijk minder
Sixt autoverhuur in Saint-Ouen geeft u een vliegende start

Sixt autoverhuur in Saint-Ouen geeft u een vliegende start

Saint-Ouen ligt ruim 6 kilometer van Parijs en op 24 kilometer van de dichtstbijzijnde luchthaven Parijs Charles de Gaulle (CDG). Beleef een vliegende start van uw vakantie of zakenreis naar Saint-Ouen door een auto te huren bij onze autoverhuur in Saint-Ouen/Saint-Denis aan de 126 Rue de Landy. Tref thuis al uw voorbereidingen door op onze website uw favoriete huurauto uit te zoeken en deze online via de site of onze mobiele app te reserveren. Dan weet u zeker dat u goedkope autoverhuur krijgt voor de periode dat u in Saint-Ouen verblijft. U hoeft ter plaatse in Noord-Frankrijk niet lang te wachten, want de autosleutels liggen voor u gereed. Prefereert u een telefonische boeking? Toets dan +31(0)23 56 986 56 op uw telefoon en leg uw nieuwe BMW, Ford, Mercedes, Citroën, Skoda Mini, Peugeot, VW, Fiat of Opel vast. U krijgt er meteen 500 vrije kilometers bij. 

Met een huurauto een zorgeloos verblijf in Saint-Ouen

Met een huurauto een zorgeloos verblijf in Saint-Ouen

Kies voor een zorgeloos verblijf in Saint-Ouen door een auto te huren bij ons centraal gelegen verhuurstation. U bent vrij om in uw eigen tijd te toeren door de historische binnenstad, langs het door Louis XVIII ontworpen architectonische meesterwerk Chateau Saint-Ouen en naar de lokale begraafplaats Cimetière Parisien waar vele beroemde kunstenaars uit de nabijgelegen wijk Montmartre begraven liggen. Met een auto huren in Saint-Ouen krijgt u een nieuwe auto, hoogstaande service en gunstige prijs dankzij onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Bovendien zorgen opties als een navigatiesysteem, een kinderzitje en een all-risk verzekering voor extra veiligheid en comfort.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties