Auto huren in Saint-Herblain

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Saint-Herblain

*De prijzen zijn berekend op 26.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Nantes Saint-Herblain, beginnend op 02.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Saint-Herblain

SIXT diensten in Saint-Herblain

SIXT diensten in Saint-Herblain

Groepen en gezinnen huren een SUV of stationwagen voor extra ruimte en comfort. Al die ruimte niet nodig? Kies dan voor een sedan om in stijl door de streek te rijden. Boek ook meteen je gewenste extra’s bij voor een zorgeloze trip. Kinderzitjes houden de kids veilig achterin, navigatie helpt je met een rit zonder omwegen en je verdeelt de rijtijd door een extra bestuurder te boeken voor meer flexibiliteit. Met een aanvullende schadedekking rijd je vol vertrouwen door het mooie landschap. Met onder andere wekelijks verhuur en weekend verhuur vind je altijd de termijn die past bij jouw plannen.
Beste steden om te bezoeken in Saint-Herblain

Beste steden om te bezoeken in Saint-Herblain

  • *Nantes: *Is hoofdstad van de regio en zeer de moeite waard om te bezoeken. Door in onze SIXT vestiging Saint-Herblain een auto te huren rijd je soepel door deze stad. Breng hier een bezoekje aan het oude Chateau des Ducs de Bretagne en de kerk Saint Croix. Op het eiland Île de Nantes vind je een bijzondere tentoonstelling in het Chantiers-park waaronder een mechanische olifant.
  • *Angers: *Is een historische stad die ook zeker leuk is om te bezoeken. Rijd naar het kasteel van Angers, de kathedraal Saint Maurice en de abdij Toussaint. Je proeft al snel de historie van deze klassieke Franse stad in de regio Pays de la Loire.
  • *Monsoreau: *Is een van de mooiste plekken om te bezoeken in de regio en is prachtig gelegen aan de rivier de Loire in het Loiredal. Slenter rond in de Middeleeuwse straatjes en bezoek het kasteel en de tempel van deze beeldschone plaats.
Tips voor Saint-Herblain in de zomer

Tips voor Saint-Herblain in de zomer

Maak een mooie stadswandeling in de zomer door het charmante plaatsje Saint-Herblain. Vanaf onze vestiging rijd je bovendien in pakweg een uurtje naar de kust waar je de mooiste stranden vind om van het zomerse weer te genieten. Het Portmain strand in Pornic en het Hermitage strand in Saint-Brevin-Les-Pins zijn twee van de mooiste en bekendste stranden in deze regio. Je vindt echter nog vele andere pareltjes langs de kust met onze navigatie in je comfortabele huurauto.
Saint-Herblain auto huren

Saint-Herblain auto huren

In onze SIXT vestiging in Saint-Herblain is een auto huren heel eenvoudig. Neem een kijkje in onze uitgebreide vloot met onder andere sedans, stationwagens en SUV’s. Onze modellen van topmerken zijn gemiddeld slechts 3 maanden oud en zijn uitstekend geschikt om de omgeving te verkennen. Jij rijdt tegen economy prijzen in eersteklas voertuigen. Gelegen aan de rand van Nantes zijn we eenvoudig te bereiken zonder dat je eerst de stad in hoeft. Vanaf onze vestiging rijd je soepel naar de Westkust en bezoek je andere steden zoals Tours, Rennes en Brest. Ons vriendelijke, Engelssprekende team staat klaar om je snel op weg te helpen.
Show more

Handige weetjes voor huren in Saint-Herblain

Benodigde documenten voor verhuur in Saint-Herblain:

Huurder en bestuurder hebben enkel een geldig rijbewijs en een identiteitskaart of paspoort nodig.

Autoverhuur onder 25 jaar in Saint-Herblain:

Vanaf 18 jaar huur je al een auto met een rijbewijs dat nog minimaal 2 jaar geldig is. Voor bestuurders onder 25 jaar geldt een toeslag.

One-way huur in Saint-Herblain:

Voor een extra toeslag is one-way huur in Saint-Herblain toegestaan als de vestiging hier akkoord voor geeft.

Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,8
Op basis van 388 reviews
Op de SIXT-vestiging
(5,0)
De route naar SIXT
(4,9)
Overgave voertuig
(4,9)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Saint-Herblain

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Saint-Herblain?
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Saint-Herblain?
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Saint-Herblain?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Saint-Herblain?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Saint-Herblain?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Saint-Herblain

Meer weergeven