Auto huren in Rennes

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Rennes

*De prijzen zijn berekend op 26.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Rennes Treinstation TGV, beginnend op 02.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Rennes

Auto huren Rennes – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Rennes – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

In de Franse stad Rennes kunt u op twee verschillende locaties rekenen op Sixt autoverhuur om een auto te huren. Ten eerste staan we klaar op het vliegveld van Rennes (RNS). Onze balie is eenvoudig te vinden in de aankomsthal. Komt u met de trein aan? Loop dan vanaf het stationsplein de Boulevard Solférino in en u staat na nog geen 100 meter bij ons voor de deur. Om het helemaal gemakkelijk te maken kunt u van tevoren via onze website of app voor smartphones een huurauto reserveren. U hoeft na aankomst dan alleen nog maar de sleutel op te halen en kunt daarna zo de stad in rijden!
Een auto huren in Rennes om de stad te zien

Een auto huren in Rennes om de stad te zien

Rennes is de hoofdstad van Bretagne en biedt veel bezienswaardigheden. In het historische centrum vindt u bijvoorbeeld middeleeuwse steegjes die af en toe onderbroken worden door kleine, pittoreske pleintjes. Vooral de kathedraal en de karakteristieke vakwerkhuizen zijn in dit deel van de stad de moeite van het bekijken waard. De botanische tuin uit de 19e eeuw met een prachtige oranjerie is een andere toeristische trekpleister. Tenslotte kunt u ook een auto huren om de rest van Bretagne te bekijken. Met onze autoverhuur in Rennes valt dit uitgestrekte Franse schiereiland namelijk prima te verkennen.
Een auto huren in Rennes is ook nog eens betaalbaar

Een auto huren in Rennes is ook nog eens betaalbaar

In een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's werden wij niet zo lang geleden nog genoemd als een zeer betaalbare autoverhuurder. Dat is iets wat onze klanten vanzelfsprekend erg waarderen. Ook goed om te weten is dat onze goedkope autoverhuur niet ten koste gaat van de kwaliteit. U bent namelijk altijd verzekerd van een grondig schoongemaakte auto die nooit meer dan 6 maanden oud is. Verder is terugbrengen na openingstijden geen probleem, zijn onze huurovereenkomst en borg bijzonder schappelijk en kunnen we extra accessoires moeiteloos voor u regelen. Kortom, om tegen een lage prijs en met prima service een auto te huren in Rennes heeft u met ons de juiste partner gevonden!
Show more

Handige weetjes voor huren in Rennes

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Rennes?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Rennes dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Rennes.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Rennes?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Rennes. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,6
Op basis van 1333 reviews
De route naar SIXT
(4,8)
Op de SIXT-vestiging
(4,7)
Het voertuig
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Rennes

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Rennes?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Rennes?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Rennes?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Rennes

Meer weergeven