Rennes

Auto huren Rennes – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

In de Franse stad Rennes kunt u op twee verschillende locaties rekenen op Sixt autoverhuur om een auto te huren. Ten eerste staan we klaar op het vliegveld van Rennes (RNS). Onze balie is eenvoudig te vinden in de aankomsthal. Komt u met de trein aan? Loop dan vanaf het stationsplein de Boulevard Solférino in en u staat na nog geen 100 meter bij ons voor de deur. Om het helemaal gemakkelijk te maken kunt u van tevoren via onze website of app voor smartphones een huurauto reserveren. U hoeft na aankomst dan alleen nog maar de sleutel op te halen en kunt daarna zo de stad in rijden! 

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Rennes om de stad te zien

Rennes is de hoofdstad van Bretagne en biedt veel bezienswaardigheden. In het historische centrum vindt u bijvoorbeeld middeleeuwse steegjes die af en toe onderbroken worden door kleine, pittoreske pleintjes. Vooral de kathedraal en de karakteristieke vakwerkhuizen zijn in dit deel van de stad de moeite van het bekijken waard. De botanische tuin uit de 19e eeuw met een prachtige oranjerie is een andere toeristische trekpleister. Tenslotte kunt u ook een auto huren om de rest van Bretagne te bekijken. Met onze autoverhuur in Rennes valt dit uitgestrekte Franse schiereiland namelijk prima te verkennen.

Bekijk meer Bekijk minder
Een auto huren in Rennes is ook nog eens betaalbaar

Een auto huren in Rennes is ook nog eens betaalbaar

In een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's werden wij niet zo lang geleden nog genoemd als een zeer betaalbare autoverhuurder. Dat is iets wat onze klanten vanzelfsprekend erg waarderen. Ook goed om te weten is dat onze goedkope autoverhuur niet ten koste gaat van de kwaliteit. U bent namelijk altijd verzekerd van een grondig schoongemaakte auto die nooit meer dan 6 maanden oud is. Verder is terugbrengen na openingstijden geen probleem, zijn onze huurovereenkomst en borg bijzonder schappelijk en kunnen we extra accessoires moeiteloos voor u regelen. Kortom, om tegen een lage prijs en met prima service een auto te huren in Rennes heeft u met ons de juiste partner gevonden!

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties