Reims

Auto huren Reims – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Op stap in champagnestad Reims en omgeving dat kan met een huurauto van Autoverhuur Sixt. U vindt deze goedkope autoverhuur centraal in Reims en biedt u de gelegenheid om in korte tijd zo veel mogeIijk te zien in de stad en de omgeving. Wandel door de gezellige straten van het oude centrum maar huur ook een auto om de regio te verkennen. Vergeet daarbij niet een bezoek te brengen aan een aantal champagnehuizen door een auto te huren in Reims.

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren voor combinatie van historie en champagne

Met name de historie maakt Reims tot een van de interessantste steden van Frankrijk. In de stad zijn veel Romeinse overblijfselen te zien, tentoongesteld in diverse musea. De kathedraal Notre Dame is een van de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden. In deze kerk heeft een Franse koningen zich laten kronen. Behalve de historische waarde staat Reims ook bekend om de uitgebreide winkelmogelijkheden. Behalve veel modewinkels kunt u ook leuke winkeltjes met lokale lekkernijen. In Reims kunt u heerlijk wandelen door de straten van het historische centrum. Een bezoek aan Reims is pas echt compleet met een autorit door het mooie achterland. Door een auto te huren, kunt u de omgeving verkennen. Reims ligt midden in de Champagneregio. Wanneer u kiest voor een auto huren in Reims kunt u lokale champagnes proeven bij champagnehuizen die volop in de regio aanwezig zijn.

Bekijk meer Bekijk minder
Reserveren via internet, reisbureau of telefonisch

Reserveren via internet, reisbureau of telefonisch

Autoverhuur Reims levert auto's die maximaal een halfjaar oud zijn. De huurauto's kunnen worden uitgerust met onder meer een navigatiesysteem waardoor u makkelijk uw weg kunt vinden in de Champagnestreek. Een huurauto kan via een reisbureau, internet of telefonisch georganiseerd worden. U kunt vooraf ook een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's maken. Geef bij de reservering eventuele extra wensen als toestemming voor een extra bestuurder of een kinderstoel aan. De medewerkers van Autoverhuur Reims nemen alle werkzaamheden over en brengen de huurovereenkomst, de borg, de all-risk verzekering in orde. U hoeft vervolgens alleen nog uw rit uit te stippelen om te genieten van Reims en omgeving.

 

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties