Auto huren in Reims

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Reims

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Reims Treinstation, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Reims

Auto huren Reims – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Reims – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Op stap in champagnestad Reims en omgeving dat kan met een huurauto van Autoverhuur Sixt. U vindt deze goedkope autoverhuur centraal in Reims en biedt u de gelegenheid om in korte tijd zo veel mogeIijk te zien in de stad en de omgeving. Wandel door de gezellige straten van het oude centrum maar huur ook een auto om de regio te verkennen. Vergeet daarbij niet een bezoek te brengen aan een aantal champagnehuizen door een auto te huren in Reims.
Auto huren voor combinatie van historie en champagne

Auto huren voor combinatie van historie en champagne

Met name de historie maakt Reims tot een van de interessantste steden van Frankrijk. In de stad zijn veel Romeinse overblijfselen te zien, tentoongesteld in diverse musea. De kathedraal Notre Dame is een van de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden. In deze kerk heeft een Franse koningen zich laten kronen. Behalve de historische waarde staat Reims ook bekend om de uitgebreide winkelmogelijkheden. Behalve veel modewinkels kunt u ook leuke winkeltjes met lokale lekkernijen. In Reims kunt u heerlijk wandelen door de straten van het historische centrum. Een bezoek aan Reims is pas echt compleet met een autorit door het mooie achterland. Door een auto te huren, kunt u de omgeving verkennen. Reims ligt midden in de Champagneregio. Wanneer u kiest voor een auto huren in Reims kunt u lokale champagnes proeven bij champagnehuizen die volop in de regio aanwezig zijn.
Reserveren via internet, reisbureau of telefonisch

Reserveren via internet, reisbureau of telefonisch

Autoverhuur Reims levert auto's die maximaal een halfjaar oud zijn. De huurauto's kunnen worden uitgerust met onder meer een navigatiesysteem waardoor u makkelijk uw weg kunt vinden in de Champagnestreek. Een huurauto kan via een reisbureau, internet of telefonisch georganiseerd worden. U kunt vooraf ook een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's maken. Geef bij de reservering eventuele extra wensen als toestemming voor een extra bestuurder of een kinderstoel aan. De medewerkers van Autoverhuur Reims nemen alle werkzaamheden over en brengen de huurovereenkomst, de borg, de all-risk verzekering in orde. U hoeft vervolgens alleen nog uw rit uit te stippelen om te genieten van Reims en omgeving.
Show more

Handige weetjes voor huren in Reims

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Reims?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Reims dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Reims.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Reims?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Reims. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,6
Op basis van 523 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,9)
De route naar SIXT
(4,8)
Het voertuig
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Reims

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Reims?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Reims?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Reims?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Reims

Meer weergeven

Site Navigation