Auto huren in Perpignan

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Perpignan

*De prijzen zijn berekend op 26.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Perpignan-Rivesaltes Aeroport, beginnend op 02.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Perpignan

Auto huren Perpignan – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Perpignan – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Het zuiden van Frankrijk is niet een streek. Het is juist een bonte verzameling van verschillende streken, steden, klimaten, geuren en kleuren. Een stad als Perpignan is niet te vergelijken met bijvoorbeeld Nice of Marseille. Als u Perpignan wilt leren kennen, dan kunt u voor goedkope autoverhuur bij Sixt terecht. Dan kunt u de stad én de streek op uw gemak en wanneer het u uitkomt verkennen.
Auto huren in Perpignan: snel en vertrouwd

Auto huren in Perpignan: snel en vertrouwd

Om een auto te huren in Perpignan kunt u bij ons op liefst drie locaties terecht. Bijvoorbeeld op de luchthaven Perpignan Riveslates Aéroport (PGF) waar diverse chartermaatschappijen op vliegen. Uit de prijsvergelijking voor goedkope prijzen zal u blijken dat de autoverhuur bij ons zeer goedkoop is. Maar bijna belangrijker is onze aanpak: u krijgt nooit een auto mee die ouder is dan zes maanden en u kunt op onze drie locaties in Perpignan kiezen uit alle gangbare modellen. Van een pittige compacte stadsauto om het centrum van de stad mee in te duiken tot aan een degelijke zakenauto waarmee u voor de dag kunt komen. Als u met een groep reist, dan kunt u onze personenbusjes natuurlijk huren. In een stad en streek met 300 dagen zon per jaar ontbreken cabrio's natuurlijk niet in ons aanbod.
Auto huren en Perpignan ontdekken

Auto huren en Perpignan ontdekken

Autoverhuur en Perpignan gaan heel goed samen omdat de stad zo veel verschillende dingen te bieden heeft. De pittige Catalaanse invloeden van het dichtbij gelegen Spanje zijn overduidelijk aanwezig in cultuur, eten en de mensen. In de zomer is Perpignan zonovergoten en dan is er geen groter plezier om met de huurauto de zee of juist de koelte van de bosrijke omgeving op te zoeken. In de winter kunt u een auto huren en naar de wintersportgebieden in de Pyreneeën rijden. Hebt u zin om eens lekker 'op chique' te gaan, dan is het eenvoudig om met uw mobiel een auto bij ons te huren en binnen drie uur staat u in het centrum van Barcelona. Ach, de kunstenaar Salvador Dali riep het al toen hij in 1965 de veelzijdige stad bezocht: "Perpignan is het centrum van de wereld". Een wereld waar u -dankzij autoverhuur in Perpignan- snel en vertrouwd deel van kunt uitmaken.
Show more

Handige weetjes voor huren in Perpignan

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Perpignan?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Perpignan dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Perpignan.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Perpignan?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Perpignan. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,7
Op basis van 1296 reviews
De route naar SIXT
(4,9)
Op de SIXT-vestiging
(4,9)
Het voertuig
(4,8)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Perpignan

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Perpignan?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Perpignan?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Perpignan?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?