Orléans

Auto huren Orléans – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wie een auto wil huren van Sixt autoverhuur, heeft in Orléans volop mogelijkheden. Ons hoofdfiliaal in deze Franse stad ten zuiden van Parijs is gevestigd aan de Rue André Dessaux, op het kleine bedrijventerrein naast het spoor. Om het u gemakkelijk te maken beschikken we echter ook over kleinere vestigingen op zowel het hoofdstation als op station Fleury Aubrais in het noorden van de stad. Reserveert u via onze website of met behulp van onze app voor smartphones, dan zorgen wij vervolgens dat de huurauto die u wilt gereed staat bij het treinstation waar u aankomt! Autoverhuur in Orleans wordt u zo dus wel heel gemakkelijk gemaakt!

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Orléans

Orléans is een stad aan de rivier de Loire met een zeer rijke geschiedenis. Het was namelijk hier dat Jeanne d'Arc het Franse leger een beslissende overwinning op de Engelsen bezorgde. Vandaag de dag is er nog veel over dit roemrijke verleden terug te vinden in de musea van de stad. De 700 jaar oude kathedraal en de kronkelende, gezellige steegjes zijn andere leuke bezienswaardigheden. Ook een absolute aanrader is om een auto te huren om het Loiredal te verkennen. De wijngaarden en schitterende kastelen in deze vallei staan vermeld op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO en mogen dus niet gemist worden bij een bezoek aan Orléans!

Bekijk meer Bekijk minder
Voordelig een auto huren in Orléans bij Sixt

Voordelig een auto huren in Orléans bij Sixt

Nog niet zo lang geleden kwamen we als een van de goedkoopste autoverhuurders uit een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's tevoorschijn. Wat de prijs betreft zit u bij ons dus goed! Een andere reden om een auto te huren bij ons is de uitstekende service die we leveren. Onze huurauto's zijn nooit meer dan een half jaar oud, inleveren na openingstijden is geen probleem en we kunnen moeiteloos extra accessoires zoals een kinderzitje voor u regelen. Ook heeft onze huurovereenkomst geen adders onder het gras. Kortom, voor uitmuntende en goedkope autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres!

 

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties