Auto huren in Orleans

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Orleans

*De prijzen zijn berekend op 06.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Orleans Fleury les Aubrais, beginnend op 13.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Orleans

Auto huren Orléans – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Orléans – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wie een auto wil huren van Sixt autoverhuur, heeft in Orléans volop mogelijkheden. Ons hoofdfiliaal in deze Franse stad ten zuiden van Parijs is gevestigd aan de Rue André Dessaux, op het kleine bedrijventerrein naast het spoor. Om het u gemakkelijk te maken beschikken we echter ook over kleinere vestigingen op zowel het hoofdstation als op station Fleury Aubrais in het noorden van de stad. Reserveert u via onze website of met behulp van onze app voor smartphones, dan zorgen wij vervolgens dat de huurauto die u wilt gereed staat bij het treinstation waar u aankomt! Autoverhuur in Orleans wordt u zo dus wel heel gemakkelijk gemaakt!
Een auto huren in Orléans

Een auto huren in Orléans

Orléans is een stad aan de rivier de Loire met een zeer rijke geschiedenis. Het was namelijk hier dat Jeanne d'Arc het Franse leger een beslissende overwinning op de Engelsen bezorgde. Vandaag de dag is er nog veel over dit roemrijke verleden terug te vinden in de musea van de stad. De 700 jaar oude kathedraal en de kronkelende, gezellige steegjes zijn andere leuke bezienswaardigheden. Ook een absolute aanrader is om een auto te huren om het Loiredal te verkennen. De wijngaarden en schitterende kastelen in deze vallei staan vermeld op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO en mogen dus niet gemist worden bij een bezoek aan Orléans!
Voordelig een auto huren in Orléans bij Sixt

Voordelig een auto huren in Orléans bij Sixt

Nog niet zo lang geleden kwamen we als een van de goedkoopste autoverhuurders uit een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's tevoorschijn. Wat de prijs betreft zit u bij ons dus goed! Een andere reden om een auto te huren bij ons is de uitstekende service die we leveren. Onze huurauto's zijn nooit meer dan een half jaar oud, inleveren na openingstijden is geen probleem en we kunnen moeiteloos extra accessoires zoals een kinderzitje voor u regelen. Ook heeft onze huurovereenkomst geen adders onder het gras. Kortom, voor uitmuntende en goedkope autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres!
Show more

Handige weetjes voor huren in Orleans

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Orleans?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Orleans dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Orleans.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Orleans?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Orleans. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,5
Op basis van 433 reviews
Service tijdens en na de huur
(4,8)
Op de SIXT-vestiging
(4,8)
Het voertuig
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Orleans

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Orleans?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Orleans?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Orleans?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Orleans

Meer weergeven

Site Navigation