Nîmes

Auto huren Nîmes – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Nimes is een mooie zuidelijke stad in Frankrijk, die omgeven is door bijzondere natuur. Het is een uitgestrekt gebied dat alleen verkend kan worden per auto. Gelukkig kunt u zeer voordelig een auto huren in Nimes en kunt u daarbij profiteren van het grootste gemak. In Nimes heeft u drie locaties waar u altijd een nieuwe auto op kunt halen: op de Nimes-Garons luchthaven, op het Nimes treinstation SNCF en in het centrum van Nimes, namelijk aan 35 Rue de l'Abrivado. Bovendien kunt u 24 uur per dag uw auto hier weer inleveren. De rekening ontvangt u per post of e-mail. 

ALLE SIXT LOCATIES

Verken het prachtige Nimes met autoverhuur van Sixt

Wanneer u de stad Nimes en de directe omgeving gaat verkennen, dan is een goedkope autoverhuur ideaal. U heeft de mogelijkheid om onderweg al een auto te huren, want u kunt hiervoor gebruik maken van uw smartphone, PDA of tablet. Ook kunt u telefonisch reserveren. U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor uw huurauto, dus doen wij een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Zo hoeft een auto huren nooit een dure aangelegenheid te zijn. Een groot voordeel is dat u altijd een nieuwe auto huurt, die maximaal een half jaar oud is.

Bekijk meer Bekijk minder
Veiligheid boven alles

Veiligheid boven alles

Een auto huren in Nimes maakt het makkelijk om te stad en de omgeving te verkennen. Dankzij autoverhuur in Nimes kunt u naar de oude arena en naar de dorpen eromheen om te genieten van de Franse cultuur en de delicatessen van de regio. Dit alles wilt u wel op een veilige manier doen, en dus kunt u een auto huren met een all-risk verzekering. Ook kunt u optioneel kiezen voor een kinderzitje of een navigatiesysteem. U kiest de verzorging die u noodzakelijk vindt en zo kunt u altijd optimaal uitgerust op reis. Autoverhuur in Nimes is ook mogelijk met een extra bestuurder. Dankzij onze service die past bij de eisen en wensen van deze tijd, kunt u zorgeloos genieten van uw verblijf in het zonnige zuiden!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties