Auto huren in Neuilly-sur-Seine

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Neuilly-sur-Seine

Autoverhuur Neuilly-sur-seine

Autoverhuur Neuilly-sur-seine

Het autorijden in de stad Parijs is alleen weggelegd voor ervaren chauffeurs,maar het is geen enkel probleem om de buitenstad Neuilly-sur-seine te verkennen met een huurauto van autoverhuur Sixt. Neuilly-sur-seine leent zich bij uitstek voor een verkenning per huurauto. Of u de stad nu zakelijk of privé bezoekt. Via Sixt autoverhuur Neuilly-sur-seine beschikt u altijd over het juiste vervoer om uw eigen keuzes te maken.
Goedkope autoverhuur

Goedkope autoverhuur

Neuilly-sur-seine ligt enkele kilometers ten westen van de Franse hoofdstad. Technisch gezien zijn de steden vergroeid en officieel is Neuilly-sur-seine dan ook een buitenwijk van Parijs. Het voordeel van een verblijf in deze buitenplaats is dat u de drukte van de stad ontvlucht, terwijl de verbindingen met openbaar vervoer naar de stad prima geregeld zijn. Als u een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's doet, zult u merken dat een auto huren in Neuilly-sur-seine een goede optie is. U kunt de auto huren in de stad zelf en u kunt kiezen uit een ruime keuze van jonge en moderne huurauto's. Bent u zakelijk op reis omdat u een van de vele internationale bedrijven in Neuilly-sur-seine bezoekt, dan kiest u voor een zakelijke sedan. Wilt u privé de regio verkennen, dan is een stationcar misschien praktischer of als u Parijs in wilt, dan is een kleine stadsauto weer een goede keuze van auto huren. Bij ons krijgt u altijd een auto mee die nooit ouder is dan een half jaar. Deze jonge, moderne auto's zijn probleemloos uit te rusten met bijvoorbeeld een modern navigatiesysteem zodat u altijd op tijd op uw afspraak arriveert.
Autoverhuur Neuilly-sur-seine

Autoverhuur Neuilly-sur-seine

Door een auto te huren in Neuilly-sur-seine bent u baas over uw eigen agenda. U vliegt naar een van de luchthavens van Parijs: Charles de Gaulle (CDG) of bijvoorbeeld Le Bourget (LBG) of pakt de TGV naar het treinstation van de hoofdstad. Vandaar uit is het eenvoudig om een auto te huren in Neuilly-sur-seine. Zakelijk kunt u zo meerdere adressen op een dag afwerken en privé heeft u veel meer mogelijkheden om de stad en omgeving te verkennen op uw eigen manier en in uw eigen tempo.
Show more
Handige weetjes voor huren in Neuilly-sur-Seine
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Neuilly-sur-Seine?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Neuilly-sur-Seine dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Neuilly-sur-Seine.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Neuilly-sur-Seine?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Neuilly-sur-Seine. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen
Klantreviews & feedback
4,7
Op basis van 1072 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,9)
Service tijdens en na de huur
(4,8)
Het voertuig
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Neuilly-sur-Seine
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Neuilly-sur-Seine?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Neuilly-sur-Seine?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Neuilly-sur-Seine?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Neuilly-sur-Seine

Meer weergeven