Auto huren in Nancy

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Nancy

*De prijzen zijn berekend op 26.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Nancy Treinstation, beginnend op 02.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Nancy

Een auto huren in Nancy: voordelig rijden

Een auto huren in Nancy: voordelig rijden

Ontdek de schitterende historische stad van Nancy met onze goedkope autoverhuur. Sixt autoverhuur Nancy is centraal gelegen in deze Noord-Franse stad en biedt u de gelegenheid de stad en de landelijke omgeving te verkennen. Dit uiteraard met de service en het gemak dat u van onze autoverhuur gewend bent. Ook in Nancy beschikt onze vestiging over een ruim assortiment van huurauto's die geen van alle ouder dan een half jaar zijn. Ook hier zijn de gebruikelijke extra opties beschikbaar, zoals een kinderzitje, een all-risk verzekering of een navigatiesysteem. Ook een eventuele extra bestuurder verzekert u bij ons voordelig mee.
Het gemak van een auto huren in Nancy

Het gemak van een auto huren in Nancy

Al onze dienstverlening is gericht op het gemak van onze klant. Wie op vakantie gaat, wil zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de administratieve rompslomp van een auto huren. Daarom zetten wij de auto vast klaar als u deze van tevoren reserveert. Zo kunt u direct na aankomst wegrijden. Het reserveren zelf kunt u doen op de manier die u prettig vindt. Telefonisch, online of via de app, het is allemaal snel en makkelijk geregeld. Elke dag van de week voeren de medewerkers van de autoverhuur in Nancy een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's uit. Zo bent u bij Sixt verzekerd van de laagste prijs en kunt u onbezorgd genieten.
Historie en cultuur in Nancy

Historie en cultuur in Nancy

Het 18e-eeuwse Place Stanislas is een van de mooiste plekken van de stad. Gelegen net buiten de middeleeuwse stadsmuren, vormt het plein tegenwoordig één geheel met de Place de la Carrière en de Place d'Alliance. Tezamen staan deze pleinen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Ontdek de rijke historie van deze gezellige en mooie stad in een huurauto van Sixt. De historie is ook buiten de stadsgrenzen ruimschoots aanwezig. De sporen van de Eerste Wereldoorlog zijn overal te vinden. Begraafplaatsen, slagvelden en musea bieden geïnteresseerden een fascinerende kijk in het verleden. Het beladen verleden van de grond maakt de natuur overigens niet minder mooi. Een auto huren biedt u alle gelegenheid dit zelf te ontdekken.
Show more

Handige weetjes voor huren in Nancy

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Nancy?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Nancy dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Nancy.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Nancy?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Nancy. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,8
Op basis van 854 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,9)
De route naar SIXT
(4,8)
Het voertuig
(4,8)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Nancy

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Nancy?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Nancy?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Nancy?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Nancy

Meer weergeven