Nancy

Auto huren Nancy – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Nancy: voordelig rijden

Ontdek de schitterende historische stad van Nancy met onze goedkope autoverhuur. Sixt autoverhuur Nancy is centraal gelegen in deze Noord-Franse stad en biedt u de gelegenheid de stad en de landelijke omgeving te verkennen. Dit uiteraard met de service en het gemak dat u van onze autoverhuur gewend bent. Ook in Nancy beschikt onze vestiging over een ruim assortiment van huurauto's die geen van alle ouder dan een half jaar zijn. Ook hier zijn de gebruikelijke extra opties beschikbaar, zoals een kinderzitje, een all-risk verzekering of een navigatiesysteem. Ook een eventuele extra bestuurder verzekert u bij ons voordelig mee.

Bekijk meer Bekijk minder
Het gemak van een auto huren in Nancy

Het gemak van een auto huren in Nancy

Al onze dienstverlening is gericht op het gemak van onze klant. Wie op vakantie gaat, wil zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de administratieve rompslomp van een auto huren. Daarom zetten wij de auto vast klaar als u deze van tevoren reserveert. Zo kunt u direct na aankomst wegrijden. Het reserveren zelf kunt u doen op de manier die u prettig vindt. Telefonisch, online of via de app, het is allemaal snel en makkelijk geregeld. Elke dag van de week voeren de medewerkers van de autoverhuur in Nancy een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's uit. Zo bent u bij Sixt verzekerd van de laagste prijs en kunt u onbezorgd genieten.

Historie en cultuur in Nancy

Historie en cultuur in Nancy

Het 18e-eeuwse Place Stanislas is een van de mooiste plekken van de stad. Gelegen net buiten de middeleeuwse stadsmuren, vormt het plein tegenwoordig één geheel met de Place de la Carrière en de Place d'Alliance. Tezamen staan deze pleinen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Ontdek de rijke historie van deze gezellige en mooie stad in een huurauto van Sixt. De historie is ook buiten de stadsgrenzen ruimschoots aanwezig. De sporen van de Eerste Wereldoorlog zijn overal te vinden. Begraafplaatsen, slagvelden en musea bieden geïnteresseerden een fascinerende kijk in het verleden. Het beladen verleden van de grond maakt de natuur overigens niet minder mooi. Een auto huren biedt u alle gelegenheid dit zelf te ontdekken.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties